Sista dagen i april

 
Glad Valborg! Önskar alla en fin dag.

perfektion

 
Får väll försöka sluta skriva om han snart, men jag DÖR ju. Look at him! Ren perfektion, gorgeous.
Blir så himla irriterad på folk också som säger massa dumma saker om Justin och Selena, varför låter folk dom inte bara vara glada och lyckliga tillsammans?! Jelena forever.

inspiration of the day


from my iphone


two from today

 
Lazy sunday.

My room in black'n white

 
Några bilder från mitt rum idag. Och ja, några gosedjur måste sitta på sängen och göra det lite mysigt.

sunday dinner

 
Hej alla fina som läser detta.
Idag har jag storstädat mitt rum, plockat iordning en massa och bäddat med sommartäcke! Så härlig känsla. Imorgon är jag ledig, så lyxigt. Men då ska jag plugga ekonomi och beroende på vädret så får jag se vad som händer.
 
Puss.

love me like you do

 
Kan inte sluta kolla. För det första så är denna låten så himla bra och för det andra så är han så himla snygg.
 
Har väll varit rätt besatt dessa dagar, men asså hur kan man inte vara det efter en sån här upplevelse?
Bieber-fever forever and ever, beliebers goes hard.
 
Justin är bäst.
 

23 april

 
23 APRIL 2013. BÄSTA DAGEN I MITT LIV. KÄNSLAN GÅR INTE ATT BESKRIVA, FÖR ALLT VAR SÅ HIMLA OVERKLIGT. Började gråta när Justin kom inflygandes, och har aldrig skrikit så mycket som jag gjorde den kvällen. Justin är världens finaste och detta var världens bästa.
Forever a belieber.
 

BIEBER

 
Idag är dagen jag har väntat på så sjukt länge!! IDAG SKA JAG PÅ JUSTIN BIEBERS KONSERT, BELIEVE TOUR. Det ska bli så himla kul, är helt hyper sprallig och pirrig i hela kroppen!!
 
Hilda och jag åker upp till Stockholm, går på konsert, sover på hotell, äter hotellfrukost och shoppar. Dessa dagar kommer bli BÄST.
 
Detta är så obeskrivligt. The Bieber-fever is ON.

Sprallig av lycka

 
Idag har jag varit så himla taggad inför morgondagen. Justin Bieber är i Sverige, vad mer behöver jag säga? Har inte kunnat koncentrera mig på hela dagen. Nu ska jag sova ordentligt, imorgon kööööööööööööör vi!!

fruktsallad

 
Detta var min goda frukost, riktigt bra blev det.

sunny sunday

 
Idag är det en väldigt fin dag. Drog på mig träningskläderna och sprang en runda imorse. Sen spelade jag kubb med min syster i trädgården och låtsades att det var sommar. Nu har vi varit i lekparken med småkusinerna, vilket var kul. Ikväll ska vi grilla och äta tzatziki till det, gud vad gott det kommer bli.
 
Ha det fint.

ice cream

 
Min lördag igår var en väldigt bra dag, med jobb, träning, glassätande i solen, efterrättsbakande, och släkten på middag. Gosade med mina småkusiner hela kvällen igår, en 2,5 -åring och en nyfödd. Full fart.

a good day

 
Den här torsdagen har bjudit på många bra saker, hade bara nationellt prov i spanska idag så slutade tidigt. Åkte hem och bäddade ner mig i sängen framför Gossip Girl, sen kom farmor och Saga. Vi fikade på farmors goda frallor, sen åkte vi iväg för att titta på min systers dansuppvisning.
När vi sen kom hem igen så kom mina andra kusiner och hälsade på, Viktor och nyfödde lilla Henry som jag fick hålla i för första gången. Så mycket gos, en liten bebis. Har dock haft magknip hela dagen, så nu ska jag sova och hoppas på att de är borta imorgon.
PUSS

look at her

 
Love her.

Inspo - Hayden

 
Gillar henne, Hayden Panettiere. Hade en period när jag var besatt av henne, men hon är en jätte bra skådespelerska och sjukt snygg är hon.

taco onsdag

 
Hej på er.
 
Idag har varit en bra dag, har bland annat ätit tacos och klarat av ett nationellt prov. Tack vare min snälla vän Elin så har dagen också fyllts med panik och tårar, på grund av att hon medvetet sparat världens äckligaste bild på en råtta i min mobil utan att jag märkte det. Sen upptäckte jag det nu ikväll och ville helst inte röra mobilen och ingen familjemedlem ville vara medlidande så Hilda fick komma och radera den, dagens ros går till dig. Ja, min fobi är råttor.
 
Imorgon är min tidigaste dag jag har börjat på gymnasiet, börjar klockan 8. Dessa nationella prov... Fast det blir en kort dag och sen blir det roliga saker.
Kramaaaaaar.

tisdag

 
Godmorgon!
Ska snart dra iväg till skolan, kör på veckan ut. Ser fram emot helgen, då kommer mina små bebis kusiner hit och hälsar på. Dessutom är det bara en vecka kvar till Justin Bieber konserten!!! Overkligt.
 

come and get it

 
 
Selena uppträdde med sin nya låt Come and get it på MTV movie awards. Så bra, och helt sjukt vad söt hon är. Hon kommer förresten hit i augusti med sin nya turné!!!
 

my other world


 
Idag har jag endast tittat på Gossip Girl, och sen åkt till skolan för att ha 50 minuter matte. Nu är jag hemma igen och ska fortsätta titta på GG. Okejdå, får väll kanske plugga lite sen också... 
 
Ha en bra måndag.

girl in black

 

+


Blonde

 
Hej!
 
Klippningen och slingningen gick jätte bra i fredags och jag är jätte nöjd, tackar min duktiga frisör för det. Kommer kanske lägga ut en bättre bild på resultatet någon dag.
Hade sen en jätte rolig kväll med mina bästa tjejer. Igår gick jag på en morgonpromenad tillsammans med Hilda i vårregnet, sen fixade vi med lite skolarbete. Idag har vi jobbat och nu blir det mera plugg.
 
Bara för att vädret är så härligt ska jag nu göra mig en mysig liten plats på altanen och sitta där och plugga.
Imorgon börjar jag halv två så inte så mycket söndagsångest idag.
 
Denna helgen har varit/är så bra.

hair day

 
Äntligen fredag! Idag ska jag till frissan för att klippa/slinga håret, jag hoppas det blir bra nu för jag har varit så himla trött på mitt hår den senaste tiden. Ikväll ska jag träffa mina goa tjejer och ha en mysig fredagskväll.
 
Ha en fin fredag.
 

 

Pasta

 
Igår stod jag för maten och då blev det pastasallad. Väldigt enkelt men gott är det.

night

 
Hej på er goingar.
 
Idag kunde jag sitta ute på altanen och äta frukost i solen, hur härligt? Nu tror jag att de sista veckorna/månaderna kommer flyga förbi, vi får kämpa på in i det sista och sen får vi belöningen, sommarlovet. Endast två veckor var till Justin Bieber konserten också, hur sjukt är inte det?
 
Nu ska jag sova, låter veckan rulla på och sen på fredag ska jag till frissan, finally.
 
Sov gott.

some new

 
Lite av shoppingen från Helsingborg. Blev mest bikini, mys-huvtröja och skooooooor.
 
Nu har jag varit ute med Hilda och sprungit en tur. Nu blir det jordgubbar framför tv:n.
 
Puss.

Ebbas fik

 
Ebbas fik, ligger i Helsingborg och är ett 50-tals inspirerat café med jätte häftig inredning och massa gott. Vi åt tills vi mådde illa. Precis så som ett bra café ska vara, gott, stora bitar och till bra priser. Namnet var ju såklart ett extra plus i kanten!

one day


Helsingborg

 
Hej! Förlåt för dålig bloggning, men jag har haft en sån jätte bra helg i Helsingborg med familjen. Åkte i fredags och kom hem idag. Bodde på ett mycket bra hotell, lekte i hissen, åt god hotellfrukost, shoppade, fikade på mysiga caféer, åt god mat, var på en konst utställning, åkte färjan över till Danmark, på hemvägen idag åkte vi förbi ett ställe där vi gick promenad och klättrade i berg, det var äventyrligt och kul. Efter denna helgen tycker jag verkligen att Helsingborg är en fin och trevlig stad. Åh, vilken bra helg.

+

 
För fin, 21 dagar kvar.

twins

 
Hilda och jag var ganska lika idag.

easter break

 
Påskhelgen är över, men lovet fortsätter. Idag har jag hängt med min twin sis, och nu ska jag jobba i två dagar sen ska vi åka till Helsingborg över helgen med familjen.

pink

 
Köpte mig ett knallrosa träningslinne idag, mer rosa i verkligheten dessutom. Love it, love pink.

RSS 2.0