något av det godaste


Köpte med mig god lunch sushi hem efter jobbet, så himla gott! Om man inte har testat det så borde man verkligen göra det!
 
Nu har det åskat och regnat nästan hela eftermiddagen, ibland låter det som hela himlen ska explodera... Gick upp klockan halv fem idag igen så ikväll ska jag bara mysa och njuta av att jag är ledig och kan ha sovmorgon imorgon, åh så skönt.
 
Kram på er!
 
Förresten så får ni hemskt gärna kommentera och skriva förslag eller önskemål om vad ni vill läsa om mer i bloggen!! Det skulle vara så kul att höra era åsikter, så kommentera!

rainy day


HEJ!
Nu har jag varit och ätit lunch och kollat runt lite på stan med Cajsa, så mysigt.
Ska nu bara mysa och ta det lugn resten av dagen, imorgon ska jag jobba och på torsdag är det äntligen augusti. Känner på mig att augusti kommer bli riktigt bra.
 

breakfast


Godmorgon!
Har inte ätit en ordentlig och bra frukost på länge nu, så kände att det var dags att ta tag i det nu. Färgglatt och gott blev det.
En bra start på dagen!

+


Bild från ett tag sen.
 
Just nu är jag trött efter en jobbdag, rastlös, flamsig och saknar mina vänner. Imorgon är jag i alla fall ledig och då ska jag träffa Cajsa!
Ha en bra måndagskväll.

lazy sunday


Regn, åska, mys och nu blir det bakning och sedan film.
En riktig mysdag. Kram på er.

for all those rainy days


Äntligen är dom mina.
 

sommartider


Sommaren än så länge har bestått av västkust, student och dop firande, släktkalas, Öland, jobb och stranddagar. Nästa vecka jobbar jag de sista sommarpassen innan höststarten, ska även träffa en fin vän, hinna surfa lite mer och njuta av solen. Sen i augusti har jag massa kul att se fram emot. Ska bland annat åka till älskade västkusten igen, längtar dit så mycket nu. Troligtvis ska jag till Göteborg i två omgångar, sova på hotell och gå på Liseberg med familjen, och även träffa en mycket efterlängtad och saknad vän. Kanske också åker dit med mina andra fina tjejer. Allt detta kommer bli så kul, och jag ser verkligen fram emot allt!! Att umgås med vänner och familj, och hitta på roliga och spontana saker. Somrarna går alltid så fort och det brukar bli svårt att hinna med allt och hinna träffa dom man vill. Men det är fortfarande juli, och det är långt kvar av sommaren, men samtidigt inte så jätte långt kvar till en ny termin och en ny start. Gillar ju hösttiderna också, är väll en höst och vintertjej lika mycket som sommartjej. Men nu ska vi njuta av sommaren, för när höstmörkret börjar komma så går det fort sen.
Sommartider HEJ HEJ!

en annan sommarkväll


Häromkvällen hade vi en mysig liten släktmiddag ute i trädgården.
 
Halloj! Igår direkt efter jobbet så åkte jag och pappa till IKEA, så idag har jag haft fullt upp med att fixa på mitt rum. Det som är kvar nu är väll mest lite småpyssel och så ska jag framkalla lite nya bilder, men när allt är klart kommer det nog komma upp lite bilder!
Imorgon blir det jobb på förmiddagen sen ska vi ut och surfa igen, om vädret blir bra.
Kram på er!
 

slow down


240713

 
Hej på er! Körkursen gick bra igår, och idag har jag knappt gjort någonting. Snart kommer mormor, morfar och farfar hit på lite middag, det passar bra för nu är jag jätte hungrig! Imorgon tar jag lite sovmorgon innan jag åker till jobbet, efter det ska jag till IKEA och köpa lite nytt till mitt rum.
Hoppas alla har ett bra sommarlov!

love will remember

 

Bra saker
- Sola
- Bada i vågor
- Inte behöva gå upp 4.30 på några dagar
- Ska äntligen gå på körkursen så jag kan börja köra bil sen
- Selena's nya album
- Vatten
- Weekend inplanerad i götet
- Västkusten
 
Mindre bra saker
- Körkursen är tre timmar
- Alla vänner är bortresta

Tell 'em that is my birthday when I party like that

 
Happy birthday to Selena!! Min största inspiration fyller 21 år idag. Låten kommer vara med på hennes nya skiva som kommer ut om bara någon dag. WHIEEHO.

the perfect black

 

windsurfing


Vindsurfing var så himla kul!! Första gången jag testade och det gick faktiskt riktigt bra, vilket såklart gjorde att det blev ännu roligare. Vi fick en fin dag med lagom mycket vind och bra temperatur i vattnet, och vi höll till vid några vänners brygga. Surfdräkten satt som en smäck, den var tjock och varm och när den skulle av var vi tre stycken som drog för den sitter verkligen tight på kroppen, särskilt när den är blöt haha. 
Nu är dom på middag hos oss, så ikväll ska vi grilla och ha det trevligt.
Kram på er!

ice cream party


Hade glasskalas i trädgården med våra franska vänner idag. Fina strutar också!
 

här kan du följa mig

 
Twitter - ebbakristin
 
 
Instagram - ebbakristins (med ett s på slutet).
 
 
Tumblr - missnovembergirl.tumblr.com
 
 

whoopies

 

dinner


Att blanda grillad kyckling med färska grönsaker i tortillabröd, det är gott det. Och det gjorde vi ikväll.
 
Nu är jag helt slut efter en dag med bara jobb, jobb och jobb. Imorgon blir det mer jobb och sen ska jag leka med några småtjejer från Frankrike.
Ha det så bra!
 
 

snapshots


Lite blandade iPhone bilder från de senaste veckorna.

Vera - my little sister


sister time


Vera och jag cyklade ut en sväng i det fina vädret, spelade minigolf och åt goda glassar! Nu ska vi baka whoopies här hemma, en riktig systerdag.
 
 

light blue


16:e juli

 
Hej på er! Idag är jag ledig och ska väll umgås lite med Vera idag. Igår jobbade jag och i söndags hade jag kul med Hilda innan hon åkte igen.
Ha en bra dag.

vindsurfing

 
I helgen letade pappa fram sin vindsurfingbräda och lite andra tillbehör som tillexempel den här surfingdräkten som blir perfekt för mig, så någon dag snart ska vi ut och surfa och jag är SÅ HIMLA TAGGAD! Har alltid velat testa att surfa så då blir det säkert en bra början att lära sig vindsurfing först. Såååå kul!

for the hair

Har hört mycket bra om Aussie produkterna så idag köpte jag mig en inpackning, och hoppas väll på att den kommer göra susen i mitt för tillfället inte så glada hår.
 
Annars idag har jag legat i solen och lyssnat på podcasts, Isabel och Rebeccas podcast. Imorgon måste jag gå upp tidigt och åka till jobbet men det känns rätt så okej ändå, för är ju så himla glad över mitt jobb. Nu i juli har jag jobbat där i ett år!
Puss.

photos


solliden


Några bilder från när vi besökte Solliden på Öland.
 
Dessa dagar har jag varit på stranden, shoppat, börjat fixa lite på mitt rum, lyssnat på sommarprat, ätit jordgubbar, tränat och igår sov Saga här. Mysiga dagar, imorgon blir det nog lite bad och sol igen. Nästa vecka börjar jag jobba igen så ska ta vara på de sista dagarna nu. Skulle gärna spola tillbaka tiden någon vecka för tiden går för fort.
Puss.

packing for the beach

 
Hej på er! Idag har jag varit ute på en morgon PW, tränat, cyklat på utflykt, stor rensat i min garderob, slappat, grillat, städat och nu har jag precis duschat och bäddat sängen med nya lakan, den perfekta kombon! Nu håller jag på att packa för en stranddag, imorgon åker vi till en favoritstrand 30 minuter bort, det blir bra! Hoppas på en härlig dag och lite ny färg. På kvällen åker vi till farmor på släktmiddag, låter som ett perfekt slut på dagen.
Kram.

flower+


in the garden

 
Detta är vad jag har gjort idag. Det blev nästan för varmt för att ligga i solen så satte mig i skuggan med lite att läsa. Och hur gott luktar inte Hawaiian tropic? favorit solkrämen.

igår för ett år sedan blev du min


Och jag kände mig som den lyckligaste på jorden.

black/love


hejdå öland

 
En vecka kan gå så himla fort, tiden bara försvinner känns det som! Har verkligen haft det jätte mysigt här med familjen och uppskattar alla dagar tillsammans! Nu bär det av hemåt. Hoppas ni alla har det bra!

food

 
Matbilder från veckan.
Det blir mycket gott som slinker ner under ledigheten... Men nu får jag börja skärpa mig.

from the beach

 
Det blev en dag på stranden. 
 
Imorgon lämnar vi Öland, men innan det ska vi åka förbi några vänner och hälsa på. Har inte varit här på Öland sen jag var liten så det var kul att komma hit igen. Boendet och hela veckan har varit toppen och jätte mysig. Tycker det är så fint här med alla blommor överallt, men måste nog ändå säga att jag föredrar västkusten många gånger om, en gång en västkusttjej - alltid en västkusttjej. Kanske drar ner dit nästa vecka, beroende på vädret.
Men Öland har varit jätte bra! Nu ska vi mysa en sista kväll. 
Kramar till er.

do not disturb - I'm on vacation


torsdags lunch

 
Dagens goda lunch på en mysig uteservering i Kalmar. 

en blick nedåt

 
Jag idag.

borgholms slottsruin

 
I tisdags besökte vi Borgholms slottsruin och därefter Solliden, mer bilder därifrån någon annan dag.
Idag har vi i alla fall varit i Kalmar, nu har vi ätit middag ute i solen och imorgon blir det en heldag på beachen. 
Kram!
 

she is not me

 

en sommarkväll på öland

 
 
Yesterday.

Blommor i mängder


sunny day

 
En bild från igår.
 
Idag har jag äntligen fått lite riktig sommarkänsla av att ligga på en jätte fin strand och bada o sola. Så härligt! Kommer lite bilder från det någon dag snart. Nu ska jag ut i solen och läsa lite tidning och äta lite plock.
Hoppas ni har det bra.

RSS 2.0