sista kvällen i maj

Smakade denna idag, den var både god och mindre god... Men ingen höjdare direkt.
 
Imorgon är det första Juni!! Helt galet. Då ska jag jobba, och sen får vi se vad som händer. Nu blir det grillning och fredagsmys.
 

rabarberpaj

 
En mycket god rabarberpaj som vi åt till efterrätt för några dagar sen. Rabarberpaj på egna rabarber är väll ett sommartecken?

Morning

 
Huset doftar gott av alla fina blommor. Just nu äter jag frukost och njuter av sovmorgonen. Igår hade jag det mysigt hos farmor. Nu längtar jag efter sommarlovet, sommarstugan, västkusten och Öland.
Vi hörs finisar!

miss italy



 
Fina Italien! Här bode vi förra sommaren och det var hur fint som helst. Skulle gärna åka tillbaka!!

en sommardag 2012


shorts

 
Tumblr.
 
Åhh, vill hitta dom där perfekta shortsen till sommaren nu. Tycker alltid det är så svårt att hitta jeans, shorts, byxor som sitter perfekt.
 
 

280513



Tumblr.
 
Idag har inte hänt mycket, och imorgon kommer det inte hända mycket mer. Har bara föreläsningar  i skolan imorgon så det blir skönt. 
Inte långt kvar till sommarlovet nu!

goodbye hurts

 
 
 
Det här inlägget blir till minne av Svea. Igår gick hon tyvärr bort, det kom som en chock för hela familjen. Hon var våran lilla solstråle och gurkätare, och vi saknar henne jätte mycket. Jag är en gråtare så blir ju tårögd så fort jag tänker på det. Älskar min familj och älskade Svea, så nu hoppas jag att hon får vila i frid under den fina syrenbusken i trädgården.
Husdjur som husdjur, nu vet jag hur det känns att förlora ett.
Fina Svea, vi saknar dig.

bright colors

 
Nytt, fräscht och somrigt.

Lately


missnovembergirl

 
Har haft en tumblr ett tag men har inte riktigt kommit igång, men nu är det fixat så nu kan ni följa mig på tumblr. www.missnovembergirl.tumblr.com

breakfast for mom

 
Idag gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost åt mamma, även vi andra fick smaka. Sen var vi ute på promenad och fikade på café. Nu söndagsslappar jag, och hade väll tänkt att få ordning på mitt rum. Senare blir det morsdag-middag.

friday

 
Här kommer en liten fredagshälsning. Nu blir det en lugn kväll med fredagsmys och imorgon ska jag umgås med mamma och mormor. Det blir mysigt. Ha en fin kväll!

30 days ago


 

Idag för exakt en månad sedan var jag lyckligast på jorden. Är rätt lycklig nu också bara för att jag har sett honom, och kommer aldrig fatta att detta var sant. Nummret 23 kommer alltid vara speciellt. Jag saknar honom!!
Godnatt världen, goodnight Justin.

repeat

 

Home

 
Några bilder from my home.
 
Nu kan jag äntligen släppa matten. Min hjärna är helt seg nu, så ikväll ska Hilda och jag kolla på film och mysa. Lite vardagslyx kan man allt ha ibland.

allergic to algebra

 
Detta inlägg är tidsinställt. Måndagar är långa skoldagar och min eftermiddag kommer jag tillbringa med näsan i matte boken, matte nationella ni vet... Därav inte mycket tid till annat.
Puss till er.

the big apple

 
Tänker på New York lite varje dag. Dessa bilder är från september 2011. Känns som en evighet sedan, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har gått på New York's gator. Allt var bara så himla kul där. Jag vet inte när men jag vet att jag SKA tillbaka någon gång, måste fylla på mitt liv med lite ny NYC anda snart hehe. New York I love you.

fina maj


blue

 
Igår såg jag ut såhär. Det var en härlig lördag, och nu väntas en mindre härlig plugg-söndag. Kämpar på in i det sista, snart sommarlov!!

the best

 
Dör ju lite mer för varje gång jag ser denna. AH vad fin han är.
Med detta säger jag godnatt, imorgon är det fredag - alla glada.

kusinsystrar

 
Jag och Sagisen i helgen. Hon är väldigt bra hon!!
 

16 maj

 
16:e maj har varit en fin dag. Allt har rullat på bra och vädret är helt underbart. Investerat ett par örhängen, och haft det mysig med Hilda och Sara i solen på bryggan med varsin frapino. Älskar de nya smakerna, speciellt Coffee Mocka som är nya favoriten. Efteråt har Hilda och jag jobbat.
Bra dag helt enkelt!

if you're ready

 
Lite mer fint från världens bästa Sel. Åh vad jag älskar henne.

crazy me

 
Galen Ebba.
Idag var det farmor och kusinmys som gällde. Imorgon har jag äntligen sovmorgon, hallelujah.
Puss och kram på er.

my beauty queen

 
Alltså Selena Gomez är ju bara för fin. Dessutom är hon en så himla fin och bra förebild, hade mer en gärna varit hennes vän. Åh, älskar henne so much.
 

one year ago


soulmate

 
Seriously, a life without you wouldn't be any fun. Älskar dig min andra halva!

camera love


pasta

 
Mera mat!

~


långhelgen från min iphone

 
Har haft några riktigt bra dagar. Glad över de nya dryckerna på Espresso House, lockat håret, varit på cykeläventyr, haft pizzakväll med de bästa, pantat en massa burkar, ätit godis, haft sleepover med kusinen, varit på ärenden, varit hos farmor på middag och ätit hennes supergoda sallad, lite bieber och selena love, och den sista stunden igår träffade jag Hilda vid våran "yellow box".
 
Idag är jag ledig och har studiedag som är så härligt. Ska idag plugga juridik och gosa med Margit.

cousins

 
Hängt med dessa två idag. Nu har vi ätit pizza med våra familjer och ska nu fortsätta mysa hela kvällen. Släkten äger, och imorgon ska vi till farmor. Puss

friday 130510

Solat, tränat, ätit och bakat har min dag till stora delar bestått av. En fin dag med sommarkänsla i luften och låtar som går på repeat. Nu ska vi äta mammas goda mat och sen blir det fredagsmys som vanligt.
Puss alla fina.

hair


the day

 
Idag har det inte hänt något speciellt, grillat, varit på ärenden och lite sånt. Skulle gått ut med Vera och fotat lite men då kom värsta regnskuren som förstörde allt...
Nu ska jag sova, imorgon har jag en ledig fredag framför mig. Ska göra något bra då.

i should have bought you flowers

 
Mycket musik här idag, men denna är ju så fin.

cupcakes

 
Lilla Vera gjorde cupcakes till familjen idag, fina blev dom allt.

come and get it

 
Selenas nya video, helt sjukt vad vacker hon är!!!! Om ni spelar upp den i högre kvalitet blir det ännu bättre.

bag


jag idag

 
Efter en mycket bra tisdag ska jag nu äta grillat med familjen och sen mysa hela kvällen. Imorgon har jag sovmorgon och endast två lektioner, sen tar jag ledigt!

en sommardag

 
Tog en sommarpromenad i solen ner till piren i bara ballerina och linne med Ebba. Där nere mötte vi Lisa, och åt glass i solen vid vattnet. Så himla härligt var det. Solen skiner och vindarna är varma, så underbart.

today and tomorrow

 
Med tanke på att Selenas nya musikvideo till Come and get it kommer ut imorgon så får ni här några snygga bilder på skönheten.
 
Idag har varit en bra dag trots att morgonen inte var lika lyckad. Har i alla fall skaffat mig en ny fin väska (älskar väskor), sen har jag varit med Lisa och tränat och nu har jag träningsverk i hela kroppen efter gårdagens och dagens träning, men det är skönt. Så himla underbart väder också, gick hem från bussen i solen och det var alldeles varmt i luften.
 
Imorgon ska jag äta glass på piren med mina vänner, det blir bra.
Kramar.

from my home


fyra från helgen

 
Gick bort med en liten "krya på dig" muffins till min sjukling idag, sen satt jag en stund utanför hennes fönster och pratade. Har nu varit på ett jobbigt träningspass, och nu ska jag måla naglarna lite fint sådär.
Denna helgen har varit fin, både träffat släkt, vänner och umgåtts med familjen. Nu ser jag fram emot en kort och bra veckan.

take care of the people you love

 
Det där med att man inte riktigt vet vad man har förens det är borta är viktigt att tänka på lite extra ibland. Det gäller alla vi älskar, både föräldrar, syskon, vänner, släktingar, husdjur, pojkvänner eller flickvänner. Man säger och gör ofta saker som man ångrar i sista sekund, och sen tänker man "varför skulle jag säga/göra sådär för?" Rätt som det är så kanske inte den eller de personerna som vi bryr oss om allra mest finns längre. De som alltid funnits där för dig och hjälpt dig genom svårare tider. Alla har vi konflikter, men det skadar ju inte att tänka lite extra ibland på vad man verkligen gör eller säger. Alla små onödiga bråk om saker som inte spelar någon roll. Tänk innan du säger, behöver jag verkligen säga detta eller går det kanske bra att bara låta det va och skippa tjafset? Hjälp till lite extra hemma, gör dom där småsakerna som gör så stor skillnad, ge komplimanger, lyssna på andra och ta dig tid till dom du älskar och visa att du verkligen bryr dig om dom innan det en dag är försent. En dag ska vi alla dö, men alla andra dagar ska vi leva! Jag behöver dig mer än jag älskar dig, och jag älskar dig så himla mycket.

sister time

 
Igår firade vi min kusin som fyllt 18, då blev det lunch och tårta hos släkten. På kvällen var jag och Vera ensamma så då passade vi på att mysa till det ordentligt. Körde all in och tittade på Brides Maids.
 
Nu ska jag ut i solen!

more pics on food

 
Bilder från gårdagens torsdagsmys, och mammas poserande hand.
 
Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska ut och springa. Ikväll blir det en skön fredagskväll hemma, och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till jobbet och efter det blir det släktkalas.
 
Tjingeling!
 

sunshine

 
Torsdagsmorgon med sol och kanelknäcke. Idag blir det en vanlig dag, men förhoppningsvis lugn, skön och lite träning.
Ha en fin dag.
 

food


hello may

 
Det blir lite svårt att vända blad i almanackan efter världens bästa upplevelse i april, men jag antar att man någon gång måste gå vidare och istället vara glad över att man faktiskt upplevde det. Nu är sommaren på väg och jag ska njuta.
 
Idag blev jag inkallad till jobbet en sväng på förmiddagen. Nu ska jag mest slappa och äta grillat.
Hoppas ni har en fin första maj.

daily inspo ~ boys


valborg

 
Hade en kämpig skoldag igår med mycket prov, men kvällen blev himla bra. Åt mammas goda lasagne, och bakade sedan kladdkaka till mig och Ebba. Senare på kvällen gick vi upp till majbrasan, som tyvärr blev inställd på grund av blåsten... Det var lite synd, men vi hade det kul ändå. När vi gick hem till mig sen igen så fick vi även sällskap av Lisa. Vi hade en jätte mysig kväll med mycket skratt och glada miner. Dom tjejerna får mig alltid att skratta sådär mycket så man fåt ont i magen. Bästa känslan.

RSS 2.0