friday inspo


all day every day

 
Favoriterna, som för övrig är slut... Måste fixas!

flower power


~

 
Lite mer än 100 dagar kvar tills mitt sista sommarlov börjar.

wednesday

 
Lagom seg onsdag. Många små bra saker, och många små mindre bra saker resulterar i en helt okej dag. Men det bästa med onsdagar är att jag får träffa mina tjejer och köra skivstång intervall, så nu ska jag ladda inför kvällen och innan dess ska jag plugga klart för idag.
Kramar!
 

toppen tisdag

 
Två gamla bilder från en annan glad dag.
 
Det blev allt en skratt-tisdag idag i alla fall. Gick lite halvt vilse med Elin i en främmande skog, hamnade både i hagar och trädgårdar. Åt sen en god lunch på stan med några tjejer. Efter det drog jag hem till Hilda, pluggade lite och gick sen ut och sprang för första gången i år. Eller ah, jag sprang med solen i ögonen och Hilda cyklade bredvid. Nu kan man väll ändå säga att det nästan är vår?

my dream apartment

 
Min drömlägenhet skulle vara på Manhattan, vart annars? Den skulle ha stora fönster med fin utsikt över staden, ljusa väggar, och vara fräsch, rymlig och helt underbar. 
Mitt drömhus då? Det är en annan historia.
 

måndagssummering

 
Idag har jag åkt buss med solen i ansiktet och gått runt utan att frysa. Annars så känner jag mest hur otroligt skoltrött jag börjar bli. 
Hoppas eran måndag har varit bra!

minisemlor

 
Hemmagjorda minisemlor.

boost up for a new week

 

kör bara kör

 
Hej!
Idag har jag fixat på vinden och dammat fram vårat gym som står där, så nu finns det inga ursäkter längre. Har även invigt västen och solbrillorna på en PW med Hildis. Så skönt väder, och bästa sällskapet. 
De kommande veckorna kommer mest bestå av plugg och träning. Men det gör inget för om några dagar är det mars och jag längtar så mycket. Våren närmar sig mer och mer, ljusare tider, gladare miner och mer pirr än någonsin. 
 

Slutet på en lång fredag



Ännu en vecka har passerat, bara helgen kvar. Efter skolan pressade jag bokstavligen ner alla böcker jag fick plats med i väskan. Eftermiddagen och kvällen bestod av träning med Elin och Lina, myskväll med thaimat tillsammans med Ebba och Lisa, och slutligen en kvällspromenad hem med en liten Vera som varit på disco. Bra start på helgen helt enkelt. Nu ska jag sova så skönt innan alarmet ringer för jobb!
Ha en finfin helg!

Bangerz om 100

 

wednesday

 
En onsdag som inte blev helt som jag hade tänkt mig. Panik pluggat är väll vad jag har gjort idag. Ska plugga klart lite till innan jag tar det lugnt och vilar mitt huvud.

Två tisdagsbilder



Nu ligger jag helt slut i sängen, skulle kunna somna på direkten! Imorgon blir det skola, plugg och sen onsdagens höjdpunkt - skivstång intervall och träffa mina saknade tjejer.

180214

 
Började dagen med en skön sovmorgon, annars har det varit en så kallad tråktisdag. Den stora "att göra" punkten är att komma igång med plugget igen, men har verkligen ingen ork, lust eller motivation.
Ge mig sommarlov istället.

reunion

 
Efter skolan mötte jag upp en efterlängtad Hilda. Tog en runda på stan, köpte med oss lite fika och åkte sedan till jobbet. Så himla härligt att ha en så bra vän som kan läsa av en helt och hållet! Och så himla härligt med lite känsla av vår.
Kram.
 

that daily boost


see you next time

 
Vet inte hur mycket "borta bra, men hemma bäst" stämmer idag. Det enda som alltid är skönt är dock att få sova i sin egna säng. Men annars hade jag gärna bytt ut regn, skola och plugg med tonvis med snö, skidor och glädje. Skulle så gärna kunna tänka mig att stanna kvar uppe i fjällen någon säsong tillsammans med vänner och jobb efter studenten. Verkar så himla mysigt.
Men nu blickar vi framåt - och våren är mer än välkommen!

Vemdalen 2014

 

Bjuder på en halvsuddig film från de sista dagarna. Lite för mycket energi och för hala skidstrumpor resulterade i många fina små olyckor, ramlade väll typ överallt förutom just i backen haha.

Imorgon åker vi hem, hade gärna stannat lite till.

Skidor äger!


fyra från BM


Choklad är kärlek



Efter en morgon med choklad och fina sms, så har vi nu landat i lägenheten för lite lunch. Börjar bli lite seg i kroppen och i benen, vilket gör att jag inte orkar ta i lika mycket och då slutar det med att jag blir arg på mig själv för jag åker så slarvigt då haha. Så nu måste jag köra gärnet de sista dagarna så jag kan åka hem utan att vara sur på mig själv.
Glad alla hjärtansdag på er!

valentines day

 
Idag är dagen då vi kan passa på att visa lite extra omtanke till de människor som vi bryr oss om.
Hoppas ni får en fin fredag.

kontraster från snön


snapshots day 3

 
 
Hej!
Dagarna rullar på här i Vemdalen. Åker skidor, äter, slappar och umgås är det vi gör här. Igår hade vi spa, och då ingick även att rulla sig i snön, så nu kan vi bocka av det! Nu ska vi mysa framför Safe Haven.
Ha en fin kväll.

from the phone


first day

 
Invigde skidorna idag, så kul. Bra väder, inga liftköer och bra umgänge. Har även testat brädan, men håller mig nog till mina kära skidor. Nu har vi varit och handlat massa gott inför veckan och ikväll myser vi i lägenheten som vanligt. Skidlivet är härligt.
Hoppas ni har det bra.
 

framme

 
Efter en 10 timmars lång bilresa har vi nu landat på plats, packat upp, flyttat in och avslutat med tacokväll. Nu börjar första skidslapparkvällen. Imorgon blir det backen all day long!

Här bak i bilen



Efter en tidig morgon har vi nu börjat vakna till här bak i bilen. Myskläderna är på, skidorna är med och packningen går upp till taket. Som jag har längtat efter den här veckan. 
Vemdalen nästa!

friday inspo


Torsdag



Efter en förvånansvärt bra torsdag, med spontan hockey tillsammans med Elin och Vera, ligger jag nu redo att somna inför helg och lov!
Puss & kram.

slappsöndag

 
Efter en lugn dag med lite små packande inför skidveckan och träning landade jag i soffan framför serier med lite gott. Nu har jag varit ute på en liten kvällspromenad med Hilda, och inatt kommer jag förmodligen att sova väldigt skönt.
Hoppas ni har haft en bra helg!

dress up a little

 
Idag har jag firat kinesiskt nyår hos mina sysslingar, med kinamat och lyckokakor. Februari har börjat bra, och imorgon är det bara en vecka kvar till Vemdalen!
 

RSS 2.0