julmänniska som man är


daling I'm a nightmare dressed like a daydream

 
Älskar Taylor Swift's nya skiva, den är sååå bra!

if you snooze you lose

 
Många säger att 2:an på gymnasiet är det värsta året, men jag håller nog inte med. Den här hösten som pågår just nu är nog den stressigaste ever. De senaste veckorna har gått i världens fart, och jag har haft ett fullspeckat schema nästan varje dag. När det inte är "vanligt" plugg så är det UF-företaget, gymnasiearbetet eller körkortsteori som gäller. När jag inte jobbar eller är i skolan så övningskör jag, eller tränar om jag lyckligtvis skulle hinna med det. 
 
Längtar sååå mycket tills jullovet nu, inte bara för att jag älskar julen utan även för att jag förhoppningsvis kommer ha klarat av så mycket av det som ligger och trycker just nu. Nästa termin blir troligen den bästa ever! 

tisdag 12/11

 
- Ska dö matteprovsdöden.
- Beställa STUDENTMÖSSA!!
- Ha körlektion.
- Träna.
- Sova.

Birthday

 
Har haft världens bästa helg, och världens bästa födelsedag! Är så tacksam över allt och alla! Det känns så himla bra att äntligen vara 18, och så passande att fylla på en lördag. Blev ordentligt firad på morgonen, sen kom släkten på lunch och tårta, efter det samlades vi ett gäng hemma hos Lisa, och sen gick vi ut på kvällen. Skulle gärna göra om hela gårdagen igen. 
 
Puss och kram till er från en glad 18-åring!

it's my 18th birthday!!!


6 november

 
Försöker hitta min pluggmotivation, som försvann för väldigt längesedan nu. 

snaps


breakfast in bed

 
Vardagslyx.

TGI friday's

 
I lördags åt vi på TGI Friday's i Malmö. Ett väldigt amerikanskt ställe som föll mig perfekt i smaken, både med maten och stämningen inne på restaurangen. Just den kvällen var alla i personalen utklädda eftersom det var halloween.

sista måndagen som 17

 
Jodå, livet rullar på. Spenderade de sista dagarna av mitt sista höstlov i Malmö med familjen, och hade det så mysigt! Idag körde jag och Elin yoga efter skolan. Ikväll ska jag somna med teoriboken på magen. Sen måste jag bara meddela att jag fyller år om fem ynka dagar! Wiieeho.

RSS 2.0