femtio

 
En bra kväll där vi firade att det var 50 dagar kvar till studenten! Hade så, så kul!!

livet

 
Just nu är livet ändå så himla underbart. Det är så mycket bra som händer, och när man landar mellan allt och hinner titta sig omkring så ser man hur bra det är just nu. Jag vet att jag tjatar väldigt mycket om hur fort tiden går och att jag snart tar studenten, men 3:an har verkligen sprungit iväg snabbare än något annat år. Om bara några dagar är det maj, det är ju nu man borde stanna upp och pausa tiden lite. Nu i veckan ska jag fira valborg. Nästa vecka ska jag till Göteborg. Och om bara några veckor åker jag till västkusten och inviger stugan för i år. Några veckor efter det är det dags för Summerburst! Det blir verkligen startskottet för sommaren. Maj kommer gå så sjukt snabbt och helt plötsligt kommer jag sitta här, dagen efter studenten och inse att det är nu livet börjar på riktigt.
 
Söndagskramar till er!

sunday treat

 
Chokladpraliner och film tillsammans med mamma och Vera, är vad söndagen har bestått av än så länge.

glädje

 
Så fint lunchställe!

from this - to that

 
Efter en sen kväll fick jag dra mig upp ur sängen och åka ner till högskolan för en sista gång. När vi hade haft lite betygsnack och kaffet var uppdrucket mötte jag sen upp mamma, mormor & morfar för lunch. Från och med nu, är jag ledig varje fredag fram till studenten. Underbart!
 
 
Drog ut på en jättehärlig långpromenad i solen med en podd i öronen. Det var verkligen avslappnande, haha. Så när jag hade lite feeling så passade jag även på att plocka lite vitsippor, som nu står så fint i mitt nystädade rum.
 
 
Efter städ och skjutsande på en lillasyster kände jag mig idag värd lite BJ. Med glassen i högsta hugg och mamma som sällskap, tittade vi på sista avsnittet av Berg & Meltzer i Europa.
 
En mycket bra fredag med många bra saker. Imorgon kommer några familjekompisar hit och ska stanna till söndag, tror det kommer bli en mysig helg!

50 dagars - here we go

 
Ynka 50 dagar kvar till studenten!!!!

sneak peak

 
Det här med att hitta den perfekta student-outfiten ger mig bara ångest. Än så länge hänger det ett alternativ på min garderob, men vad jag väl kommer ha på mig på dagen D är ingen som vet... 

good start

 
Hej! Har märtk att jag har blivit lite frånvarande här, vilket inte var meningen egentligen utan det har bara blivit så. Försöker göra det bästa av dagarna och försöker även ta vara på alla soltimmar. Idag har jag till exempel varit ute på en cykeltur med pappsen i kvällssolen. Nu är det vår på riktigt!
 
Imorgon ska jag boxas med Hilda, på onsdag ska jag köpa en ny plattång (haha?) och träna med tjejerna, sen är det torsdag - hörde jag 50 dagars fest eller hörde jag 50 dagars fest? Tycker att det är synd att folk inte är lika taggade inför den här kvällen, jag menar, jag skulle kunna fira varje liten dag som är kvar nu!

grillat


ELLE - mat & vin


snaps

Åkte på shoppingutflykt, och åt godaste mackorna.
Vårpromenad i solen.
 Har letat påskägg, och haft middag med goa släkten.
Världens bästa mamma hade gjort bananpannkakor till frukost en morgon.
 

påsklunch


glad påsk!

 
Glad påsk!
 
Påskhelgen började i torsdags med att jag och Ebba gick ut på kvällen. Igår hade jag en jättemysig dag med familjen, hälsade på mormor & morfar, gick promenad i vårvädret och hade sedan släktmiddag på kvällen. Idag har jag jobbat, och nu hade jag tänkt vila så jag orkar med kvällens utgång. Imorgon väntas shopping-utflykt, och sen på måndag ska jag tillbaka till jobbet igen.
 
Hoppas ni har en härlig påsk!!

påskafton


#71

 
Min nya älskling.

cozy

 
Tänker hela tiden att det är torsdag, men det är ju bara onsdag. Det kanske beror på att ledigheten börjar imorgon. Dagen har varit mer än bra, eftersom vi fick våra efterlängtade studentmössor!! (och ja det blir mycket studentprat nu för tiden, men det är typ det enda mitt liv kretsar kring just nu). Gymnasiearbetet är godkänt och klart, så jag har typ redan tagit studenten i mitt huvud. 
 
I eftermiddags trog jag ut på en lååång powerwalk med Ebbis och planerade påskens festligheter. Just nu ligger jag i soffan, vilket jag nästan aldrig gör. Det är så sjukt skönt att kunna känna sig lugn, och för en gångs skull inte vara stressad. Ska snart ta en dusch innan jag fortsätter tv-hänget. Fick även reda på att min lektion klockan 08 imorgon bitti är inställd, älskar livet. 

RSS 2.0