vardagslyx

 
Mitt i allt mattestök så tyckte jag och Elin att vi förtjänade en god lunch på Tegel. Imorgon när matteprovet är gjort ska jag till stan och fira, ish. 

wanna go somewhere exotic


saturday dinner

 
Igårkväll bjöd jag pappa på middag, så mysigt var det! Sen tittade vi på X-games hela kvällen. Idag har vi varit hemma hos farfar och firat honom tillsammans med the other part of the family Shield, som jag efter sportlovet kommer att ha umgåts med 5 helger i rad. Förra helgen, denna helgen, nästa helg, och sen ska vi till Vemdalen tillsammans. Det är exakt två veckor kvar tills vi åker idag!! Längtar så mycket. Nu har mamma och Vera kommit hem från Stockholm, så nu är hela familjen samlad igen. 

those sneakers outfits

 
Älskar känslan när det börjar bli tillräckligt varmt för att använda sneakers igen. Jag älskar verkligen sneakers, så sköna och så snygga. Använde mina New Balance från mars fram till december förra året. Men nu är det för mycket snö. Gillar självklart att ha klackar också men köper nästan aldrig några, tycker inte att jag har lika stor användning för dom. La ner ganska mycket pengar på sneakers förra året, haha... Och fler vill jag ha!

breakfast at ebba´s

 
Mina scones är grymma. Såhär startade jag och pappa våran far och dotter helg. Idag blir det nog mest plugg, sen ska vi ut och äta ikväll. Imorgon ska vi till farfar och fira honom i efterskott. Kommer nog bli en mysig helg!

Lördagkväll i min smak



Att komma hem efter en lång jobbdag och få träffa min lilsis igen efter en månad, var det bästa idag. Här myser jag hela kvällen innan jag somnar jämte min pepparkaka och min snögubbe. Imorgon blir det jobb igen!

friday morning


TGIF

 
På fredagar kan jag styra ganska mycket själv vart jag vill jobba med skolarbetet. Jag är nämnligen på högskolan varje fredag och jobbar med mitt UF-företag, samt gymnasiearbetet. Och vissa fredagar har man inte något speciellt att fixa, så då kan man lika gärna jobba hemifrån. Vilket då är okej med våran lärare, vilket är så skönt. Som idag, ska om ett tag sätta mig i bilen och köra hem till Elin för att en gång för alla skriva på gymnasiearbetet. 
 
Hoppas ni får en underbar fredag!

tankar klockan 19.20

 
Beslutsångest om framtiden, saknar mina kära släktingar, älskar snön, vill åka skidor nuuuu, men vill också ha sommar, sommaren 2015 kommer bli den bästa någonsin, vill ha palmer i trädgården, vill ha en kattunge också, nu ska jag åka och träna med Hilda, puss.

7:e februari

 
I mitt huvud är det måndag morgon, med det är ju faktiskt onsdag, och snart helg.... I alla fall så gjorde snön hela min morgon mycket bättre! + lite kaffe på det!

livet

 
Istället för att deppa ihop över att skolan börjar imorgon, så ska jag fira att jag påbörjar min sista termin tillsammans med familjen och hemlagad pizza.

dagens pepplåt


my plans for 2015

Sitter i samma position som jag har gjort under de senaste dagarna, framför serier med en filt och kaffe. Har bara slappat och inte tänk på mycket annat. Men en del bra saker har jag också tagit tag i under dagarna. Har tränat, bokat hotell inför summerburst, varit på bio, med mera... Känner mig redo att börja min sista termin i skolan nu! Desto snabbare vi kommer igång, desto snabbare blir det juni.
 
Är så taggad på 2015!! Året som jag har längtat efter så länge är äntligen här. Det är såklart svårt att veta vad som kommer hända under detta året, men några punkter som jag ser extra mycket fram emot är dessa:
 
- Åker till Vemdalen på skidresa i februari.
- Summerburst i maj.
- STUDENTEN i juni.
- Familjeresa till något varmt land.
- Åka till västkusten och inviga vår nya altan.
- Få en liten kusin.
- Livet efter studenten ????
 
 

modern family

 
Hahaha! Finns nog ingen serie som jag tycker är lika rolig som denna. Om ni har tid över så borde ni titta, varje avsnitt är dessutom ca 20 min vilket jag tycker är jätteskönt. 

you turned out to be the


New years eve


2014

 
Ska snart sluta tjata om 2014 och lämna det bakom mig med ett leende på läpparna. Men det här året har varit så speciellt på något sätt, och jag har lärt mig så mycket. Har varit så himla glad, och även ledsen. Men kan ärligt säga att jag har varit gladare än innan. Skulle kunna beskriva 2014 som oförglömligt, känslosamt, händelserikt, och jätteroligt. Men det har också varit skitjobbigt vissa stunder, och jag har varit så himla stressad. Jag har gjort så mycket nya saker, och jag är så glad över att jag har vågat kliva utanför min comfort zone! 
 
TACK 2014!!! <333333333

December 2014

 
Fina december har bjudit på SNÖ och julmys. Och höjdpunkten var väl ändå att jag tog KÖRKORT!!!!!! Som jag har kämpat och slitit för det där himla kortet och nu har det varit mitt i snart en månad.

November 2014

 
 Min fina höstmånad. Var i Malmö på höstlovet, firade halloween och åt middag på TGIF. Sen fyllde jag 18!!! Hade världens bästa födelsedag. I slutet av månaden var jag på Veronica Maggio, och till sist hade vi glöggkväll med kusinerna. Det är allt jag har att säga om november, som alla hatar, men som jag älskar.

Oktober 2014

 
Besökte frissan, det började bli kallt, och plugghögen växte. Åkte sen till Skåne med släkten och myste med mina småkusiner. Det var oktober det.

September 2014

 
Haha, älskar hur stor skillnad det blev på antalet bilder när september kom. Det var väl inte någon jättekul månad direkt. Höstmyset började komma, var på lustfyllt och fikade, hade ännu en släktmiddag och firade mamma.
 

Augusti 2014

 
I augusti levde jag västkustlivet delux. Sen var jag och Elin på Way out west. Det var en festlig månad, fram till slutet då jag blev sjuk. Där tog sommarens krafter slut. Älskade augusti!
 

RSS 2.0