en lördag som denna


Vi har mest myst i den här stora sköna sängen, gjort lite sysslor, och shoppat. Nu ska här lagas mat och sen blir det systermys med film.

summer'13

 
En svensk sommar blev det för mig i år. Har mest trallat runt på västkusten i mina flip flops, jobbat, besökt Öland, surfat, badat, solat, grillat, firat midsommar, umgåtts med nära o kära och haft det så bra. Åhh, sommaren är ju för härlig.

saturday breakfast


kappan

 
En lite speciellare design, men så cool. Med hjälp av dragkedjan på mitten kan man även dra av underdelen så man får två jackor i en. Den är mycket snyggare när man har på sig den! Tycker det är så häftig att det faktiskt är självaste Mary-Kate och Ashley som har designat den också.

Tao - restaurant nyc


Om ni någon gång är i New York och är sugna på thaimat så kan jag tipsa om en stor restaurang som heter Tao. Det var snart 2 år sedan jag var där nu men jag kommer ihåg att jag åt jätte, jätte god mat! Personalen var trevlig, maten var super och lokalen är så himla häftig.
Kollade runt lite och kan nu säga att jag har ätit mat på samma restaurang som bland annat Miley Cyrus, hihih.
Tips!

things

 

new


Har fixat med en ny design, hoppas att den ska funka bra!

~


27 augusti

 
Today I don't feel like doing anything, lalalala.
 
Längtar efter framtiden, men först ser jag fram emot en mysig helg, och släktkalas, family time is the best. Ska försöka tänka bort att Selena's konsert är i helgen också, buhuhu..... varför köpte jag inte biljetter?!

pink


maxidress

 
Klänning - Vero Moda.
 
Gårdagens outfit. Långklänning måste vara något av det skönaste att ha på sig.

kräftskiva


Kräftor från fredagens kräftskiva!

blueberries

 
Har nyss varit ute och plockat blåbär i skogen, lite dåligt med bär var det allt tyckte jag.
 
Igår efter jobbet satt jag ute en stund i solen med Hilda, sen träffade jag Ebba och Lisa för picknick. På kvällen gick Ebba och jag på restaurang och åt goda pizzor. Påväg hem träffade jag två andra tjejer ute i mörkret och stod och pratade en lite stund innan jag gick hem till min säng och sov så skönt.

soon

 
Längtar tills det ser ut såhär runt omkring mig, med alla fina höstfärger. Men vill ändå inte riktigt släppa taget om sommaren än...
 
Imorgon firar vi helgen med kräftskiva. På lördag blir det jobb, och så ska jag förhoppningsvis träffa mina tjejer.
 

+

 

Q/A

Sara loftet - Vart ifrån???

Almanackan är från Lagerhaus!

 

 

Sanna - Va roligt att du har fått ett jobb du trivs med! Vad arbetar du med?

Jag jobbar på Ica Maxi!

 

 

make it happen today

 
Är så nöjd med min nya fina almanacka. Får väll se hur länge jag orkar skriva in allt på ett fint sätt, tillslut brukar det bara bli kladdigt haha. Men jag ska försöka planera in allt i den här fina boken.
 
Efter första dagen ska jag nu ta det lugnt och titta på serier, och låtsas att jag fortfarande är ledig.
 

gold


Har blivit lite småkär i guldarmband.
 
 
 

last day

En bild som togs när skolan fortfarande var långt borta.
 
Sommarlovet är nu slut för min del, känns sådär kul för tillfället...
Idag, sista dagen har jag först varit en liten tur på stan med Vera. När vi kom hem träffade jag bästisfestis, vi åt lunch, fixade naglarna, tittade på en ny spännande serie, skrattade och bara tog det lugnt. Är så himla trött idag, så ska snart hoppa ner i sängen och samla mina krafter inför starten imorgon.
Önskar alla en bra första vecka! Kram.

autumn/winter - love it

 
Bilder från förra hösten/vintern.
 
Tänkte inte göra detta till ett deppinlägg men förra hösten var enligt mig en depphöst. Jag hade förväntat mig så mycket av att börja gymnasiet. Men insåg att det inte riktigt blev som jag hade tänkt mig för allt kändes till en början bara fel, tråkigt och för mycket av det nya. Är jätte nöjd med linjen, men saknade alla människor som jag brukade ha runt omkring mig. Alla gick åt olika håll, och det kändes så synd. Jag var så van vid allt det gamla, och ville väll inte riktigt släppa det på något sätt.
 
Men samtidigt hände det massa roliga saker också, firade bland annat sweet sixteen med fina vänner.
 
Snart har hela augusti gått, och jag ska redan börja andra året vilket känns helt sjukt men samtidigt så skönt för jag längtar så tills studenten. Den här hösten ska bli en bra höst. Jag vet redan nu hur jag ska göra för att få den så bra som möjligt, och jag ska även försöka se mer positivt på saker och ting. Tycker faktiskt ändå att man inte ska vara överpositiv för då lurar man bara sig själv. Var så positiv som du känner för, för det är okej att vara nere ibland och bara göra som man själv vill. Jag är en person som älskar hösten och vintern, så trots att mörkret kommer så ska vi inte bli ledsna för det, för nu efter sommaren är det ju jätte mysigt att gå in och mysa och titta på bra serier, umgås med vänner och göra sånt som får dig att bli glad. Det bästa av allt är ju också att vi har den bästa högtiden framför oss, julen! Älskar verkligen när man kan börja lyssna på julmusik, dricka glögg och bara njuta av julefriden, hihi.
Nu gör vi detta till en bra höst.
 

girls


Här kommer ett collage från min dag i Göteborg igår tillsammans med mina fina tjejer. Vi hade så kul och dagen blev så lyckad. Efter en lång shoppingdag med god mat var vi så trötta och skrattade väll hela vägen hem. Det var skoj.
 
Idag ska jag bara vila, titta på serier och övningsköra.
Kram.

tre dagar i götet

 
Har haft det så bra i Göteborg de senaste tre dagarna. Det var så kul att få träffa Sara igen efter ca ett halv år, och dessutom lyckades vi pricka in en utomhus konsert med Darin. Efter ett dygn hos Sara så kom familjen och plockade upp mig, vi gick på Liseberg, lika kul som vanligt och lite extra tur på lotterierna. Sen åt vi på en jätte trevlig restaurang, och somnade sen på hotellet. Idag har vi mest strosat omkring i staden, men nu är jag hemma igen.
Har hunnit träffa Hildis och pratat ikapp de senaste dagarna. Och imorgon åker jag tillbaka till götet med Ebba och Lisa, vilket ska bli så himla roligt. Är redan hur trött som helst efter dessa tre dagar, så ska göra mig iordning för natten nu, för imorgon bär det av tidigt igen.
Man får ju passa på att göra roliga saker nu de sista dagarna av sommarlovet. Hoppas alla njuter och tar vara på dagarna, kram.

lately


Mary-Kate and Ashley

 
Är helt nykär i Olsen tvillingarna! Har alltid varit lite smågalen i dom, har en hel DVD box med deras filmer som jag har tittat på sååå många gånger. Och nu när dom har släppt sin första kollektion för bikbok så kunde jag bara inte motstå. Älskar deras stil och jag blir alltid så inspirerad av dom, dessutom är dom ju så himla snygga! Igår köpte jag i alla fall kappan från deras kollektion (Mary-Kate har på sig den på de två bilderna till höger uppe i mitten), och den är så fin. Ska visa er bilder någon annan dag. Hade tänkt passa på att kolla lite extra nu när jag åker till Göteborg också, hiihi.

fem


Lite blandade bilder från västkusten. Nu är jag hemma igen, de senaste dagarna har jag mest umgåtts med Hilda och tagit igen lite tid. Idag har jag hunnit med mycket, bland annat köpt en fin sak som jag kanske visar någon gång senare. Nu ska jag börja packa inför tre omgångar Göteborg. Den här veckan kommer bli så grym och jag är så taggad!
 

klippor och hav


en fin kväll

 

my two role models

 

pärlarne

 

sunset

 

hälsningar från kusten

 
Hej! Hoppas alla har det bra och njuter det sista av sommarlovet. Själv har jag det jätte bra. Badar, solar, äter, cyklar, haft besök och hoppar runt på klipporna som man brukar göra här. Vädret är så skönt och härligt, imorgon skulle det kanske bli lite sämre, men vad gör det? De regniga dagarna är perfekta för att ta färgan och lämna ön för dagen och istället åka in till Kungshamn och röra sig lite. 
PUSS till er!
 

daily inspiration

/tumblr.
 
Min tumblr - missnovembergirl.tumblr.com

favorit citat


- If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever - Winnie the pooh.

- If you can dream it you can do it - Walt Disney.

- If someone tells you you're not beautiful, turn around and walk away so they can have a great view of your fabulous ass - Miley Cyrus.

- Destiny is for losers, it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen - Blair Waldorf.

- She turned her can'ts into cans, and her dreams into plans - Kobi Yamada.

- Sometimes you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and where you want to be - Gossip Girl.

- I know what I want, and I'm gonna get it  - Blair Waldorf.

- Every day may not be good, but there is something good in every day.

- If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back - Chuck Bass.

- Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop - Blair Waldorf.


.

 
/Collage made by me.
 
Suktar verkligen efter denna stad varje dag. New York, you had me at hello.

mot västkusten igen

 
Imorgon åker vi! Äntligen är det augusti, ska äntligen få träffa min saknade syster och min älskade ö. Vet inte hur vädret kommer bli, allt från flip flops till gummistövlar är packat men jag hoppas att jag får mer användning av flip flopsen. Ska bada från klipporna, ät räkor i solnedgången, cykla på min blåa cykel, gå kvällspromenader, fota massa fint, och bara vara!
Nu ska jag packa det sista och sen blir det mys framför Skärgårdsdoktorn, älskar verkligen att titta på det, så bra haha.
Kram, så hörs vi!

crazy thoughts


Börjar snart andra året, fyller 17, ska börja köra bil. Blir aldrig liten igen, lite sorgligt faktiskt... Tiden går förbaskat fort nu!

knäcke

 
Detta är typ det enda jag har gjort idag, bakat GI-knäcke och packat.
 
Somsagt så har jag mest packat inför nästa vecka på västkusten, bakat dessa knäcke och bara slappat och inte gjort någonting. Har ätit jätte god middag, och nu ska jag fortsätta slappa och ladda inför sista jobbpasset för i sommar. Imorgon efter jobbet ska jag passa på att köpa en grön skylt så att jag kan börja köra sen!! Känns lite småläskigt men ändå så himla kul, bara tanken av att jag ska börja köra bil känns helt tokig.
 
Kram!

RSS 2.0