tomorrow

 
Imorgon är det ingen vanlig dag.
 
Redan Mars?! igen... Justin fyllde ju nyss 18? Imorgon är det iallafall 1 Mars igen, och ingen mindre än Justin Bieber fyller 19 år!! Jag hoppas att han får en jätte bra dag imorgon, trots allt som har hänt i hans liv den senaste tiden, och utan Selena.
 
Jag får fira dig i April babyyyyy,baaaaabyyy, babyy.

inspo


Q/A

Fick en fråga om i vilken storlek jag laddar upp mina bilder i, och svaret är 900.
Vill också bara säga TACK för alla snälla ord om bloggen, blir så glad av det!
 
Puss.

brownies

 
Bakat brownies, nu ska dom provsmakas av mig och Hilda. Hoppas på att dom är supergoda!
Sen ska Hilda och jag plugga spanska och ha det trevligt, wiieho... Rätt bra onsdag ändå faktiskt!

sunny morning

 
Trots att snön ligger kvar så börjar jag få lite vårkänslor, kan nästan känna lukten av vår och solen är så härlig. Dagarna blir längre och ljusare, nu går vi mot härliga tider...

monday morning

 
Wake up with a smile.
 
Måndagens planer är skola, träning och plugg. Inget märkvärdigt alls.
 
Ha en bra dag.

my love

 
Världens bästa kusin. Jag och Saga har alltid varit väldigt tighta, det skiljer tre år mellan oss så hon har alltid varit som en lillasyster för mig. Jag är så glad över att jag har henne. Love you Sagabaga.

kärlek på flaska

 
Fick två nya fina body/fragrance mist av kusinerna idag, Love Spell från Victoria's Secret och Solana Beach från Hollister. Så härliga dofter. Thank you very much. ♥
 

Våffelsöndag

 
Har haft en så mysig söndag. Hade våffelmys här hemma tillsammans med våran såkallade "andra halva" av familjen, min farbror, Åsa och Saga. Så kul att få träffa dom igen efter allt deras resande under lovet, sååå gott med våfflor också!
 
Kanske blir det en rolig liten tur med dom snart också... hoppas, hoppas. Något av det bästa och roligaste är att umgås tillsammans med våra familjer, har så många otroligt härliga och glada minnen med dom. Ni är bäst.
 
Nu blir det snart söndamiddag och mys. Första söndagen utan söndagsångest på länge... Känner mig så glad just nu:
-Ingen idrott imorgon (riktig lycka).
-Sovmorgon
-Är så tacksam över alla fina människor som jag har runt omkring mig.
-Ska äta mer god mat snart, food is happiness.
-I helgen som kommer har jag klarat av min deal med mamma, då ska jag belöna mig med lite, lite, lite extra sött, efter ca 2 månader utan godis (!!!). Jag är så stolt över mig själv.
-Roliga planer, maybeee
-58 dagar tills jag får andas samma luft som Justin Bieber.
-Happiness.

every rose has it's thorn


friday

 
Fredagens läsning, min nya fina bok och ett nytt nummer av Vecko Revyn som hade trillat ner i brevlådan idag. Jobbskjortan är struken och snart blir det fredagsmys. Imorgon blir det jobb och träning, sen tar jag helg på riktigt och på söndag får jag förhoppningsvis träffa min allra käraste saknade lillasyster till kusin igen.
 
Puss
 

todays inspo

 
Sofi Fahrman. Har förövrigt köpt hennes fina träningsbok idag! Den är verkligen inspirerande med bra tips och fina bilder.
 
Inatt drömmer jag om New York, vårsolen, american food, en strand i Kalifornien, fina Italien, sommarlov, studenten, att gå runt i tunna kläder, drömlivet och lyckan. Drömlivet efter studenten, det är något som jag inte riktigt kan sätta fingret på än. Jag vill så mycket, gillar så många platser, och varje del har sin egen lycko känsla som man bara inte vill missa. Så det är väll nog rätt skönt att jag har några år på mig till att tänka...

feel good

 
 
Har träningsverk i nästan hela kroppen efter de senaste dagarnas träning, även på nya ställen, men tar det lite som ett gott tecken.
 
Igår hade jag extra sovmorgon, och snart ska jag iväg till skolan för endast en lektion idag, så bra. I eftermiddag blir det economy pluggande.
 
KRAM
 

beauty


day dreaming

 
 
ÅÅH, vill sitta där o titta ut över the beach. Eller åka runt i Kalifornien..........
 

Men nu är det så att jag sitter på mitt rum och har det så kul som man bara kan när man pluggar... Hilda visade i alla fall ett jätte roligt youtube klipp som vi skrattade åt en stund, om en ko hahaha. Ska försöka plugga klart för idag och sedan göra lite workouts, så bye.
 
 
 
 

Q/A Shoes

 
Fick en fråga om vart dessa skor är köpta någonstans, och då kan jag säga att de är från Skorett, dock är de köpta för längelänge sen... Det är egentligen min mammas som jag knycker från henne, praktiskt med mammor som har samma storlek och smak.

to die for


Dinner

 
Smaskig middag.
 
Lägger upp mycket bilder på mat nu för tiden.... I love food!
Hilda kom precis förbi en liten sväng, och nu ska jag titta på film. Vill helst inte tänka på skolan imorgon, men kan iallafall glädja mig åt träningspasset på eftermiddagen med mina vänner.
 
Ha en bra söndags kväll.
 
 

such a flirt

 
Bästa Hilda kom hem med denna fina till mig, och den luktar så himla gott. TACK!

Pink sunday

 
Goddagens.
Idag började dagen bra, gick bort till Hilda direkt på morgonen med hemgjorda semlor. En liten "välkomna hem från Sydafrika" present. Sen tittade vi på alla fina bilder från Sydafrika och kände mest ÅH, våren och solen får gärna komma nu!
 
Nu ska jag försöka plugga riktigt duktigt, ekonomi prov i veckan så det är bara att köra på.
 
Puss alla fina.

sunny days


Saturday

 
Bild från sommaren.
 
Idag har jag promenerat ner till ett mysigt fik och fikat med familjen. Annars har ja mest rensat bilder från min dator, och där finns det verkligen mycket att rensa....
Dagarna går så snabbt nu.. vill inte att lovet ska ta slut. Men nu blir det snart vår och det är ca 10 veckor och 66 dagar kvar till Biebers konsert och det ska bli så himla himla bäst + att imorgon kommer min soulmate hem från Sydafrika! Även mina kusiner kommer hem snart, det känns så tomt när alla åker iväg så det blir kul att se dom igen.
 
Puss

summer 12

 
Längtar så himla mycket efter sommaren nu.

black & white


Friday

 
Hej! Idag har jag varit på en liten familje utflykt. Snart ska vi äta mammas goda lasagne.
 
Nu börjar sista helgen på lovet, sorgligt men nu är vi ju snart ett lov närmre sommaren! ÅÅH.
Puss

be my valentine


love

14 februari 2013, valentines day utan Jelena blir fel i mitt hjärta...They were so perfect.

heart

 
Min dag har jag spenderat med min bästaste farmor. Vi har fikat, myst, ätit god mat och även varit på stan och fyndat lite bra saker.
 
Ikväll blir det pizza och film mys med familjen, följt av en familjedag imorgon.
 
Hoppas ni har haft en bra dag ♥

valentines day

 
Glad alla hjärtans dag!

february 14th

 
Alla hjärtans dag fika med farmor. ♥

wednesday


baby it´s cold outside

 

today


tacokväll

 
Igår blev det taco mys med Ebba och Lisa. Det blev en jätte rolig kväll och mätta blev vi...
 
Idag har jag börjat min dag med 30 minuter crosstrainer följt av några andra träningsmoment här hemma. Nu sitter en uppfriskande ansiktsmask i ansiktet och dagen kan fortsätta...
Bye

Chocolate cake

 
Resultatet av bakningen blev en supergod chokladtårta med en hallonsås till, älskar choklad.

bitches love cake

 
En god fika efter skidåkningen. Kände mest att jag längtade bort till skidbackarna i fjällen... Längdskidor är inte min grej, slalom ska det va!
 
Nu ska här städas, duschas, grejas och fixas innan farmor och Walter kommer på middag.
 
Ha det fortsatt bra.

sunday breakfast

 
Bra start på dagen! Nu bär det av ut i skidspåret.
 
Ha en fin söndag!

sweet love


+


beauty


bake a cake

 
Resultatet får ni se imorgon!

things - starbucks

 
Min lilla samling.
 
Hejsan! Gick upp klockan 5 imorse, åkte och jobbade. Efter jobbet träffade jag Ebba och då gick vi till gymmet, så nu kan jag känna mig duktig. Nu ska jag vila och ta en liten powernap, sen ska jag baka en jätte god efterrätt tills imorgon!
KRAM

+

 
Så härliga! I like ♥

thursday

 
One more day... sen är det äntligen ledighet som gäller.

floral pants

 
Jag som nästan alltid bara köper toppar, har börjat få ont om byxor och jeans... Så idag har jag skaffat mig ett par nya mörk blåa jeans och ett par blommiga byxor, så härliga. Nu vill jag ha sommar och värme så jag kan skutta runt i dessa med låga converse eller nåt... Bättre bilder en annan dag.
 
Puss.

avocado

 
Gårdagens kvällsmys, avokado är så gott!

Only hate the road when you're missing home

 
Sportlovet börjar närma sig, alla flyr till skidbackar eller hoppar på något plan till ett varmt land. Själv ska jag mysa med med själv, hitta lugnet och koppla bort allt tråkigt och jobbigt. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Fast lite småsaker kommer såklart att hända lite här och var.
 
Träningsverken sitter fortfarande kvar i magen sen måndagens station 70-pass. Imorgon är det dags för lite nya tag på gymmet.

rose theme


Rose

 
Rosa ros i vårt fönster.

more starbucks

 
Älskar mina Starbucks "flaskor". Har ju min termos för varma drycker, och nu i helgen köpte jag denna också. Nu är den lilla samlingen komplett. Love Starbucks.
 
Skulle köpa ingridienser till en god kaffe dryck innan, men inget fanns i affären så gick hem tomhänt med Hilda bredvid. Får åka till jobbet och handla bättre grejer istället.
 
Nu blir det plugg, spa, mys söndag.

weekend

 
Hej!
 
Har haft en jätte mysig helg hos Sara i Göteborg! Så kul att äntligen få träffa henne igen efter två år (!!!). Vi har myst, gått på stan, pratat, skrattat, ätit god lunch, gått på bio och ätit massa popcorn, ätit kvällsfika på mysigt café, Sara har druckit massa te med honung, och idag åt vi världens godaste frukost på Starbucks! En stund senare gick min buss, en snabb och skön bussresa blev det hem och nu är jag hemma igen.
 
Hoppas ni har haft en jätte bra helg.

RSS 2.0