när detta var standard

 
Packa upp och packa ner, det svåra beslutet om vilken kudde som skulle få följa med, in och ut ur bilen, resa hit och dit, fram och tillbaka. Sommar.

lately

 
Jobbat, varit på bio och fikat med Hilda och våra mammor, lunchat, shoppat och myst med lillasyster och kusinen. Nu sitter jag och pluggar...
 
Börjar lite smått längta till veckan efter lovet, då ska de sista proven klaras av vilket innebär lite lugn och ro sen, födelsedag och släktkalas.
Men framförallt, imorgon är det äntligen NOVEMBER.
 
 

tiramisu

 
Mammas tiramisu, bland de godaste efterrätterna! Mums...

sunday brunch

 
Gick upp och gjorde frukost åt familjen. Är väll familjens sconesbagare. Kom precis på att jag har vunnit en timma i tid nu när det är vintertid.
Söndagskramar.

navy blue

 
En mjuk, gosig, marinblå tröja, och ett guldigt arbmand - gårdagens lilla shopping.
 
Idag har varit en lång lördag med många olika händelser. Den började 4.30, var på jobbet 5.30, tillverkade några godispåsar till ica maxis fiskdamm, plockade varor, körde handtruck och hjälpte kunder. Åkte sen till gymmet och svettades en stund med Ebba. Vi tog sen bussen hem, köpte godis och hjälpte en tant som ramlade. Hon föll rakt mot marken, så obehagligt att se. Men många snälla och omtänksamma människor hjälpte henne tills ambulansen kom. 
 
Nu ska jag avsluta den här lördagen med PLL i sängen, inatt kommer jag sova som en stock.

baby love

 
 Idag saknar jag mina bebisar, Viktor och Henry. Världens gosigaste och gulligaste pojkar.

höstlovsdag

 
Glad fredag och början på ett skönt lov!

west coast flashback

 
 

green is good

 
Hejsan!
 
Har precis njutit av den här super goda middagen. Är faktiskt en riktig salladstjej, tycker det är så gott att blanda ihop massa goda grejer till en fräsch sallad. Nu ska jag återgå till mina ekvationssytem innan jag somnar in till ett avsnitt av PLL. Imorgon ska ett matteprov klaras av innan jag tar höstlov, sen firar jag lovet med en tjejeftermiddag med mamma och mormor.
 

nyc girl

 
 
 
 

sunday funday

 
Söndag betyder plugg och söndagsmiddag hos farmor. Nu myser hela familjen framför tv:n.
Imorgon ska jag och Ebba vara på gymmet 8.00, så inatt ska jag sova riktigt skönt och vakna ordentligt utvilad.
Puss o kram.
 

so many things

 
HEJ, och förlåt för den usla uppdateringen dessa dagar. Har så mycket göra, har så himla många prov såhär runt höstlovet, jobbar, försöker hinna umgås med mina nära o kära, tränar och försöker få någon slags balans mellan allt vilket kan vara svårt vissa veckor. Men nu ska vi inte deppa.
 
Igår planerade jag upp en grym träningvecka för nästa vecka, inga sovmornar här inte. Nu ska jag försöka komma upp och iväg till gymmet innan skolan, får se hur jag lyckas...
 
Idag gick jag i alla fall upp klockan 5.00 och åkte till jobbet, nu har jag mest slappat och suttit med psykologiboken en stund. Nu blir det dinner with the family.
Puss.

why I love this time of the year

 
- Höstlov om 7 dagar.
- Födelsedag om 21 dagar.
- 1:a advent om 44 dagar.
- Julafton om 67 dagar.
- Nyårsafton om 74 dagar.
- Skidresa om 113 dagar.
 

dreaming

 
Asså ja, jag får kalla kårar av den här videon. Tänk att stå där mitt i New York på times square, fira nyår med de människor man gillar allra mest, och självaste Justin Bieber sjunger "let it be". Då borde man ju inte kunna må något annat än jätte bra. Inga bekymmer, glädje, folkfest, NYC, JB och ett helt nytt år framför sig. 
Där ska jag allt fira min nyårsafton någon gång i framtiden.
 
Tillbaka till verkligheten, har spanska prov imorgon och börjar 8.00, så kul är mitt liv just nu.

tuesday

 
Dagens bak: Körde lite "hitta på" idag. Tänkte göra cornflakeskakor men hade inga cornflakes så körde med kokos flingor istället. Blev en blandning mellan kokostoppar och cornflakeskakor. De blev väll sådär, men gott var det i alla fall.
 
Har studiedag idag, en rätt trist sådan. Hade så himla ont i huvudet igår, och jag brukar aldrig ha ont i huvudet annars så idag passade det bra med en ledig dag. Får vila mitt huvud, titta på serie, baka och plugga. Jaja, hoppas ni har en bra tisdag.
 

There's always gonna be another mountain


the best


Saturday's closeup

 
God morgon på er!
Idag väntar en klassisk söndag med lite vila, lite plugg, lite jobb, små fixande och lite annat roligt. Men idag har jag ingen söndagsångest eftersom en studiedag väntar på tisdag.
 
Ha en fin dag.

saturday in my heart


Efter en långpromenad med kusinerna så gick Hilda och jag ut på en annan liten höstpromenad tillsammans med kameran och Assar. Mycket skratt och glada miner. Ikväll har jag haft sistertime med Vera, tacos och film va det som gällde.
 
God natt!

dressed for fall


två från förmiddagen


Gosade med mina kusiner hela förmiddagen och gick en långpromenad i höstsolen. Åh vad jag gillar er, kusiner är så bra.

~

 

gossip girl is all you need

 
Okej jag vet hur alla håller på och säger vilka serier som är dom bästa, vilka man måste se och inte kan leva utan osv... MEN, har sagt det förut och säger det igen, GOSSIP GIRL kära läsare, det är en klass för sig. Om man inte har sett Gossip Girl så har man verkligen missat något. Det är en så himla härlig stämning och kemi mellan allt och alla, kan inte ens beskriva för man måste verkligen se hur allt hänger ihop och förstå allt med sina egna ögon. Kan lova att man fastnar direkt, för några veckor sen så sa jag till en av mina vänner att hon var tvungen att kolla på GG och sen dess har hon varit heeeelt inne i serien och har nu sett alla 6 säsonger. 
 
Så himla fin serie, älskar den nästan över hela mitt hjärta haha.
XOXO.
 

mysfaktor

 
Lugn skoldag, lugn eftermiddag, räknat några mattetal och har nu tittat på serie med Hildis. Nu ska jag gå och lägga mig under mitt underbara duntäcke. 
Godnatt.

more miley

 
Så himla vacker, så himla duktig.
 

söndagsfika


Höstpromenad

 
Hej på er!
Igår efter jobbet var jag med Hilda på stan hela eftermiddagen och hade det jätte mysigt. Sen åkte jag hem och kollade på Miley: the movement och åt lördagsmiddag med familjen.
Idag har vi varit ute på en höstpromenad, varit på ett mysigt café och nu får jag väll snart sätta igång med plugget...
Kram.

I adore you miley

 
Miley, Miley, Miley, hon har varit en stor förebild för mig i många, många år nu. Ni vet en sån där idol som man tapetserade om hela sitt rum för?? Och även fast hon har förändrats under dessa år (vilket vore konstigt om hon inte hade) så är hon fortfarande samma Miley. Och det är så himla kul att hennes nya skiva har släppts nu, med massa ny musik och mer Miley. En sak som är säker är i alla fall att jag ska (måste) gå på en Miley konsert 2014, omg redan så sjukt taggad.

colorful food


fall is in the air


remember that feeling like it was yesterday

 
 
 

daily inspo boost

 
 
 
 

nobody does it like you


a good laugh

 
 
Mamma och hennes två döttrar har nu tittat på flera avsnitt av Modern Family, vilket har blivit lite av en standard dom senaste dagarna och vilket förövrigt är så himla roligt. En riktig "må bra" serie är va det är!

my september

 
September har varit en riktigt bra månad faktiskt, dock gick den himlans fort men nu välkomnar jag oktober med öppna armar för nu är det höst på riktigt! Jag älskar månaderna som vi har framför oss nu och finalen kallas jul och allt som har med den att göra. 

RSS 2.0