Juli 2014

 
Juli var underbar, åkte fram och tillbaka mellan olika platser mest hela tiden. Har nog aldig åkt så mycket tåg och buss på samma månad innan som jag gjorde då. Det var så fint väder också, riktig svensk sommar. Var på västkusten, hälsade på Hilda i Österlen, fick besök av Sara, jobbade en del, och surfade. Gillar juli så mycket mer än juni, men 2015 kommer nog inget att slå den 12:e juni...
 

juni 2014

 
Av någon anledning brukar juni inte vara min månad. Men som sagt så har detta året bjudit på många bra stunder trots allt, även juni. Fick sommarlov, firade student och midsommar, överraskade farfar med fika, hade sleepover med mina tjejer, köpte ännu ett par blåa sneakers och hade mysdag med Sagisen. Var även hemma själv och jobbade när familjen åkte till västkusten. Åkte sedan iväg till Danmarks västkust och hade en jättebra vecka där, sen avslutade vi juni med att fira Veras födelsedag i Köpenhamn.

Maj 2014

 
ÅH, maj var så bra. Önskar verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden till vissa dagar i maj. Fick ögonkontakt med Miley Cyurs, njöt i solen, firade Sagas konfirmation, och umgicks med härliga människor, vad mer behöver jag säga om maj?

April 2013

 
April, april, din dumma sill!
Detta var också en jätte härlig månad, fint väder, kvällsmys på balkongen, cykelturer, släktfiranden, utflykter, afternoon tea, och en ledig dag med Hilda.

Mars 2014

 
Mars var grå, riktigt grå. Minns det som den värsta månaden detta året, men nu när jag tittar tillbaka på den så ser jag att den var fylld med massa fina stunder. Åkte ner till Göteborg över en helg där vi njöt av en solig kväll vid havet tillsammans med familjevänner, passade även på att träffa en fin vän. Här hemma hade vi sedan familjemiddag med kusinerna, köpte mina älsklingsskor som jag har levt i under hela året, lunchade med mamma och var hundvakt. Vi påbörjade även våran renovering av köket, vilket gjorde att allt var kaos i huset men jag tyckte det var mysigt. Det var en knasig månad.

hemmaspa

 
Igår hade jag och Hilda hemmaspa, körde fotbad delux, målade naglar, kletade lera i ansiktet, och smörjde in oss med massa krämer. 

Februari 2014

 
Februari, känns som om det vore igår fast ändå så längesen. Den underbara starten på 2014 fortsatte även under februari månad. Tränade som aldrig förr (har nästan glömt hur jag gjorde), var på hockey, åt mini-semlor, åkte sedan iväg till Vemdalen och hade det BÄST, sen när jag kom hem möttes jag av våren. Kommer ihåg den dagen så väl när jag hade converse för första gången på en evighet, jag och Hilda hade köpt med oss fika efter skolan innan vi skulle jobba. Det var en härlig dag. Jag gillar februari, kort och bra!

Januari 2014

 
Detta året är så värt att titta tillbaka på. I januari var jag väldigt glad, lockade håret ovanligt mycket, var på afternoon tea, köpte mina älskade rayban´s, och var i götet med min babe. En av de bästa månaderna av 2014, helt klart!

Oh Christmas lights, keep shining on

 
Årets julfavorit!

Worky
Såhär fint va det imorse när jag var påväg till jobbet. Har jobbat hela helgen, och ska strax ställa alarmet på 05.00. Imorgon slutar jag ganska tidigt så ska göra lite annat kul också. Vet knappt vilken dag det är längre...

a white christmas


a snowy comeback

 
Snön är här, jag är lycklig, så varför inte blogga igen?

RSS 2.0