Göteborg




Efter en väldigt lyckad dag i Götet är vi nu påväg hem igen. Gillar den här tjejen så mycket!


slutet av januari

 
Livet är rätt så bra just nu. Har så mycket att se fram emot, och även saker att hoppas på. 2014 började riktigt bra och sista dagen av januari spenderar jag imorgon i Göteborg. Nu ska jag ha en underbar helg!

wednesday

 
 
Hejhej!
Dagen idag har bestått av föreläsningar. Nu har jag varit en snäll dotter och bakat inför pappas födelsedag. Ska snart stoppa i mig lite mat innan jag drar iväg på ett skivstång intervall pass med tjejerna. Pluggfria veckor är dom bästa. 
Kram!

lose yourself tonight

 
Feel good video. 

monday stuff

 
Efter en bra start på veckan kan jag inatt sova gott. Har en sån bra vecka framför mig. Ska bland annat träna en massa roliga pass, åka till Göteborg, vara ledig, fira kinesiskt nyår, träffa kusiner och umgås.
Godnatt finisar!

black n white

 
Gamla bilder från en snöig dag i januari.

black n white summer fashion


you can tell everybody

 
Får ofta många bra låttips av Saga, här är ett!

ray ban

 
Äntligen! Nu har jag köpt mina egna riktiga Ray Ban solglasögon. Värda vartenda öre, kommer använda dom flitigt!  

afternoon tea

 
Detta och massa goda scones, ostar, frukter och andra tillbehör åt vi när vi var på afternoon tea i eftermiddags.

oh happy day

 
Lördag, och jag har både hunnit med jobb, afternoon tea, köpt årets bästa köp än så länge och snart ska vi till kusinerna på middag. Jag är verkligen så himla glad just nu! Framför allt för att jag ska få träffa mina älskade släktingar efter mer än 1 månad!! Vi ska även fira farfar som har fyllt år! Familjekär person somsagt.
Är också glad för att Elin kommer hem imorgon, och att nästa skolvecka kommer innehålla studiedag och massa annat bra. Att skidveckan närmar sig gör mig också glad. Just nu känns allt så bra.
Ha en jätte fin lördagskväll!
 

good things take time

 
To much inspiration.
 
Snart är januari slut, har levt i min egna lilla bubbla så jag ska försöka komma igång med bloggningen igen nu. Januari blev en så mycket bättre månad än vad jag hade förväntat mig, och den är ju inte över än. Hoppas på att februari kommer bjuda på ännu mer glädje, och framför allt så ser jag så mycket fram emot skidresan. 
Längtar även tills jag kan sitta på en varm klippa på västkusten och titta på solnedgången igen... Längtar efter så mycket olika saker hela tiden. Så nu ska jag leva i nuet, ha en bra tisdag.

22.56




Ligger i sängen och väntar på att somna. Det har varit en bra helg, och jag har hunnit med mycket. En helg som har varit helt fri från plugg och jobb. Igår var vi hundvakt, gick promenad med Ebba och på kvällen var jag på hockey med Elin. Ikväll har jag haft en mysig avslutning på helgen tillsammans med mina tjejer. 
I veckan som kommer ska jag jobba, träna, fira världens bästa farfar, träffa mina sjukt saknade favoriter, jobba lite till, och umgås med mina nära och kära.  
Sov gott!

sunday breakfast

 
Pannkaksfrukost en söndag som denna. Har även hunnit med att köpa skidor, köra bil och nu sitter jag här med Hilda. 
Kram

selena power


thinking to much

 
Ser fram emot dessa dagar.
 
Hej!
Har tänkt alldelles för mycket på annat än bloggen de senaste dagarna... Har även blivit tvungen att ta tag i pluggandet igen. Ikväll har jag i alla fall haft en mysig pratstund med bästis ute i snön, iklädd pyjamas och moon boots, bäst. Imorgon efter skolan ska jag åka och köpa nya skidor och pjäxor, yeey.
Ha det så bra!

white sunday

 
Tålamod, och att vänta är så tråkigt och så jobbigt. Varför kan inte allt bara hända och bli som man vill på direkten? Jag är verkligen dålig på att ha tålamod, varför vänta när man kan agera? 
 
Hur som helst så hade jag en jätte bra kväll igår. Idag gör jag inget speciellt alls, men ikväll blir det pulkaåkning med Hilda för hela slanten.
 

style

 

summertime sadness

 
Åh, vad jag saknar sommaren.
 
Det har visst blivit lite dålig uppdatering de senaste dagarna.... 
Idag har jag i alla fall jobbat, tränat och ikväll ska jag ha kul med två roliga tjejer på ett mysigt café. Favorit i repris. 

true

 

happiness

 
Hej på er!
När jag vaknade i morse var jag inte särskilt pigg, hade hellre velat ligga kvar i sängen. Men dagen blev så mycket bättre. Umgicks med fina tjejer och tittade bland annat på senaste avsnittet av PLL!
Ikväll somnar jag riktigt glad, godnatt på er alla fina!

three


happy days

 
Dom senaste dagarna har varit väldigt bra, även den här dagen har varit bra trots skolan.
På kvällsschemat idag står catching up with my girls.
Ha en fortsatt bra tisdag!

monday 060114

 
Helgen avslutades igår med filmmys tillsammans med mamma och Hilda.
Idag ska jag försöka undvika att deppa inför skolan imorgon, men måste väll tråkigt nog ta tag i lite plugg. Vi får se vad som händer den här måndagen.
 
Ha en finfin dag!

daily boost


vår - sommar

Summer accessories
 
Ett par äkta Ray Ban, låga vita Converse, New Balance, påfyllning av världens godaste doft, vita Urbanears, ett fint läppstift och en ny snygg keps är några saker som jag vill ha till våren/sommaren.
 

nail polish - OPI


Water



Trycker i mig massa vitaminer o grejer i hopp om att bli fri från baciller. Idag ska jag mest bara pyssla om mig själv, har ju faktiskt redan varit och jobbat. Ikväll blir det lördagsmys och eftersom det börjar dra ihop sig nu så borde jag väll ta tag i plugget lite också.

Ha en jätte bra lördag!

Mina VS produkter


en opublicerad höstoutfit

 
November 2013.

hello inspiration


the perfect bag

 
Min nya älskling.
 
Har velat ha den här väskan jätte länge, men den har alltid sålt slut så himla snabbt. Nu har den äntligen kommit in igen, så idag passade jag på att köpa den.
 
Idag började dagen med en morgonpromenad tillsammans med Hilda. Och i eftermiddags var vi på stan. Har annars bara gått runt och snytit mig här hemma. Imorgon blir det några timmars jobb innan jag tar helg. 
Ha en bra helg och njut av de sista dagarna på lovet!

Blair Waldorf

 
 
Favorit karraktären all times.
 
Trots att hon inte finns in real life, så är hon en av mina favorit förebilder. Älskar henne, hon är ju så underbar haha.

travel


en syster dag

 
Idag blev det en mysig dag med Vera på stan, med shopping och fika.

+


RSS 2.0