a bomb of inspiration

 

sleepover

 
I början av juni hade jag huset för mig själv och bjöd in mina tjejer för lite girlsnight. Som ni ser så bäddade vi med alla madrasser vi kunde hitta, och skönt blev det. Vi åt även allt gott vi kunde hitta, och hade en jättebra kväll. 
 

Roadtrippin
girls in white


green


student

 
Haha, hur många gånger har jag inte varit på något slags firande i detta huset under de senaste veckorna?
 
Den här gången var det Jespers tur att ta studenten! Så härligt med studentfirande, blir så glad.
 

gott och blandat


a day with my lilsis

 
I tisdags hade jag världens mysigaste dag. Efter jobbet tog jag cykeln hem till Saga, och hade det så bra. Vi bakade, kollade på en massa gamla bilder, hängde med farfar, åkte och handlade, cyklade runt, åt min farbrors goda tacogratäng, och var på allmänt fnittrigt humör. 
 
Glad att jag har henne, min älskade sister from another mother.

midsommar ebba


midsommarafton

 
Glad midsommar på er!
 
Har haft en mysig dag hos mina kusiner, med midsommarlunch, jordgubbar, och den traditionsenliga femkampen. Ikväll har jag packat, för imorgon åker vi till Danmark.

hej jag lever

 
Detta måste ha varit min längsta "bloggpaus" ever, och jag kan erkänna att det har varit så himla skönt att släppa taget om allt och bara låta allt va. Det är så mycket som har hänt runt omkring mig, samtidigt som det egentligen inte har hänt något speciellt alls. Jag har gått på mitt sista sommarlov, vilket känns helt underbart och hela jag pirrar så fort jag tänker på att det är min tur att ta studenten nästa gång. 
 
I vilket fall så behöver man en paus ibland, för att hinna tänka och fokusera på saker som är viktigare. Men nu har jag haft min paus, och nu har jag så mycket bilder att visa er!
 
Den första veckan på lovet har jag jobbat en del, hängt med vänner, badat, och trallat runt här hemma. Men nu är jag ledig i två veckor framöver, och det känns så skönt att äntligen få komma bort från staden ett tag. Imorgon åker vi till Danmark, där vi har hyrt ett jättefint strandhus i en vecka. Dock så kommer jag inte ha tillgång till så mycket internet så uppdateringen därifrån kommer nog inte bli sådär jättebra, men jag kommer skriva om det senare isåfall. Efter den här veckan kommer jag hem och mellanlandar i en dag, sen åker jag ner till fina Österlen och bor med Hilda i hennes sommarhus. Det kommer bli så härligt! Jag hoppas vädret är med mig dessa veckor.
 
Hoppas allt är bra med er!!

miley fortsätter leverera

 

damn, your eyes


KvalitetstidIgår överraskade jag farfar med hans favorit bakelser, så mysigt! Min farfar är verkligen speciell, så himla rolig och knäpp. Världens bästa.

more miley

 
Här är några suddiga bilder från min iphone.

vans

 
Nu har jag skaffat mig ett par Vans, och lite nya skoskav på det. Älskar färgen.

mysmiddag

 
Att laga tornfiskpasta i en lägenhet utan konservöppnare gick också. Här är mina roommates i torsdagskväll. Så mysigt var det. Den här helgen var den bästa på länge!

varm kväll i juni

 
Juni är här!
 
Nu är det officiellt sommar. När jag vaknade idag var jag fortfarande så himla trött efter alla dessa underbara dagar, den här veckan har bjudit på så mycket bra och känts så lång! Lite sorgligt att den är över nu. Har lyssnat på Miley hela dagen, pluggat, gått in och ut från trädgården, fixat och trixat, och nu har jag varit på en kvällspromenad med mina tjejor. Imorgon ska jag inte göra mycket annat än att besöka tandläkaren, plugga och jobba. Även detta blir en kort vecka, med många lediga dagar. Det är härligt nu!

lunch på vapiano

 
I torsdags anlände jag, Hilda, Sara och Clara till Stockholm glada och taggade. Vi åt god lunch på Vapiano, gick runt på stan, och var envisa när det gällde att trycka in alla väskor i ett förvaringsskåp. 

RSS 2.0