Lunch



Hade bara en ekonomi lektion idag, så efter det åkte jag hem och har nu ätit sushi. Mmmmh så gott! Nu - plugg.

new balance


sunshine


nothing is perfect but your imperfections

 
Halvskum video, men den här låten är mitt nya repeat!

ocean breeze


breakie

 
Har nu lämnat ett soligt Göteborg och landat hemma. Borta bra, men hemma bäst!

vårkväll i götet


lovely day

 
Godaste fikan och finaste Sara.
 
Innan jag ens hann vakna ordentligt så var vi framme i Göteborg. Började dagen med att träffa den här fina tjejen efter 7 månader! Efter det promenerade jag runt i ett blommigt, varmt, soligt och vårigt Göteborg med min familj. Och under eftermiddagen sprang jag runt med Vera i massa affärer. Senare åkte vi hem till några familjekompisar och här befinner jag mig nu. Vi gick ner till havet tidigare, och det var sååå mysigt. Verkligen jätte varmt i kvällssolen. Efter en lång dag är jag nu väldigt trött i benen. 
 

fin fint

 

happy friday

 
Önskar er en fin start på helgen!

true


recently

 
Och äntligeeeen är den långa torsdagen över! Idag har det varit ett himla massa åkande fram och tillbaka. Från UF-mässa, till lunchande, till skolan, till badhuset och sen hem. Blev faktiskt en bra torsdag trots allt. Och det bästa av allt måste ändå vara att jag aldrig mer behöver åka och bada på idrotten, kan räkna ner antalet återstående idrottslektioner på mina fingrar. Nu har jag haft torsdagsmys med mig själv och kollat på film. Ser så mycket fram emot helgen nu.

~


the best is yet to come

 
 Har kommit in i någon slags depp-period med dåliga och osunda vanor. Allt har varit lite väl grått och trist. Hade förväntat mig så mycket mer av den här månaden, så man kan väll säga att mars inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Men jag känner att det är dags att komma tillbaka till rätt inställning igen. Några kämpiga skoldagar kvar innan jag lämnar staden för helgen. En ledig helg med övernattning i Göteborg, shopping och fika med en saknad vän kommer så passande. På tisdag är det sedan april, bätte tider helt enkelt. Följt av valborg, Miley-helg i Stockholm, och mitt sista sommarlov. Om vi sedan blickar ett år framåt så är det studenten som gäller, har äntligen börjat forma en liten plan för vad som ska hända efter. Är så övertaggad på allt som väntar nu, och att vänta måste vara något av det jobbigaste!
 
Men i alla fall, jobbiga tider kommer, men om man ger det lite tid så blir det alltid bättre. Det här med att "tid läker alla sår" är något jag tror på. Det man inte vet är hur lång tid det tar, men tillslut kommer man ut på andra sidan och allt känns bättre. Så om ni har haft det deppigt och segt i mars så vill jag bara säga "håll ut", april är runt hörnet!
 
Kram på er! Kör bara kör!

saknar detta

 
Juni 2013.

time will tell

 
Samlar nya krafter och blickar framåt. Sommarplanerna är i full gång, fick något slags ryck igår så sitter mest med Elin och letar charterresor nu. Vi får se hur det går.

family dinner

 
Haha, ingen ser särskilt glad ut på bilden. Så tänke bara bekräfta att det var mycket gladare stämning än vad det ser ut som.
Min lördagskväll <3

this year I'm gonna say I did instead of no I didn't

 
Ebba tipsade mig om den här gryma låten. Videon är väll inte den bästa, men låten är så fin!

kusinkväll

 
Saga och jag när vi var påväg till Vemdalen.
 
Har äntligen klarat av tredje lördagen i rad med uppstigning klockan 05. Var helt slut när jag kom hem idag, så har bara vilat och fixat o trixat lite. Igår hade jag en jättebra fredag, som jag tillbringade med mina tjejer. Efter fika och träning så åkte vi hem till Lisa, åt god mat och hade fredagsmys framför Let's Dance. Gillar mina tjejor a lot! Ikväll åker vi somsagt till Saga och company, saknar hela bunten så det kommer bli en bra kväll.
Puss & kram.

friday love


tjugonde mars

 
Yesterday.
 
Hej på er, idag har varit en väldigt grå och seg torsdag men samtidigt väldigt bra ändå. Det är dom där småsakerna som spelar så stor roll ibland. Den här veckan har gått så himla otroligt fort! Imorgon ska jag och mina tjejor ta en lång fredagsfika och prata ikapp oss, innan vi drar och tränar. På lördag ska jag upp tidigt och jobba igen, och på kvällen blir det familjehäng hos kusinerna. Sen är den där långa väntan över och söndagen är här.
 

bake/cake/love

 
Igår vattnades det ordentligt i munnen när jag satt och tittade på alla dess bilder på tumblr. Älskar att baka, tycker det är så mysigt! Nu var det dock jätte, jätte längesen jag gjorde det... Har inte lika mycket tid till det längre. Men när vårat nya kök är färdigt, då ska det bakas! Så mycket roligare än att laga mat ju.

rainy day inspo


green

 
Såhär grönt blev det dock inte idag, men alla dagar kan ju inte vara helt gröna. Har dessutom suttit halva skoldagen och kollat på massa mat och chokladbilder, haha. Senare ska jag i alla fall iväg och träffa mina tjejer och köra favoritpasset, skivstång-intervall!
Kram.

tisdag

 
Sitter framför skoldatorn i väntan på inspiration och koncentration för att skriva en idrottsinlämning, hatämnet alla kategorier. Men kan vara glad ändå för idag räknade jag antalet återstående idrottslektioner, och jag har bra sju lektioner kvar i hela mitt liv! Så underbart. Ikväll blir det en springtur och sedan topmodel.
Ha en fortsatt bra tisdag!
 

vårigt & fint


baby blue


sleepy sunday

 
Ikväll somnar jag förhoppningsvis tidigt, så skönt. Bästa sättet att starta en ny vecka på är väll att vara ordentligt utvilad. Och med tanke på allt som den här veckan kommer innehålla så behöver jag nog all sömn jag kan få, så mitt huvud får vila från alla tankar.
 
Detta blir en bra vecka, godnatt på er!
 

It wouldn't be my world without you in it

 
Så fint.

more leo

 
Springrundan igår byttes istället ut mot födelsedagsmiddag för Hildas pappa. Efter det drog jag, Hilda och Sara hem till mig och hade en mysig kväll. Idag har jag varit ute på lite saker med familjen, nu ska jag söndagsmysa med jordgubbar innan jag tar på mig springskorna. 
 

fredagsbilder


keep your head up

 
Min fredag igår blev faktiskt riktigt bra trots allt. Slutade mycket tidigare än vanligt, åkte och shoppade några bra grejer som jag nu kan stryka från min lista, och hade en mysig eftermiddag med min fina Hilda. Blev inkallad för jobb idag så fredagskvällen slutade med pizza framför Let´s Dance med pappa och Vera. Imorse ringde klockan vid 05.00 men det kändes inte så farligt, var faktiskt taggad på att köra gärnet idag så det var vad jag gjorde fram till 12. Nu kan jag pusta ut efter både skola och jobb, att inte behöva panikplugga i helgen känns också riktigt bra. Det enda jag planerar att göra nu är att ta en springtur och städa. Ikväll kommer två favorittjejer hit, precis vad jag behöver!
 
Livet är en berg och dahlbana, men just nu känner jag att jag är påväg upp mot toppen igen.

white and low

 
Check!

the kind of breakfasts I like

 
Godmorgon!
 
Kollade igenom några av mina frukostbilder, och här är resultatet. Det är dock inte särskilt ofta det ser ut såhär på frukostbordet. Men pannkakor varje morgon kanske inte är så jättebra ändå? Har aldrig varit en frukostmänniska när det kommer till "vanlig" frukost. Men nu har jag hittat världens godaste morotsbröd som jag lever på, skulle kunna äta det till både frukost, lunch och middag haha.

give me these outfits

 
Olivia Palermo vet hur man klär sig snyggt! De perfekta jeansen har hon lyckats hitta också, det är ett av mina största dilemman i livet. Hittar verkligen aldrig några som jag blir helt nöjd med, så irriterande! 

bästkusten

 
Vissa dagar saknar jag detta lite för mycket.

snapshoots

 
Hej på er!
 
Idag kan jag bocka av ännu ett prov, och ännu en pluggeftermiddag med Elin. Nu blir det måndagsmys framför topmodel innan jag ställer alarmet för tisdagen. Det är så himla skönt att somna tidigt och vakna utvilad! Imorgon ska jag dra mig ut på en tidig powerwalk, sen ska jag stå och titta på när köket rivs 7.30. 

four new things


weekend

 
Ännu en helg bestående av plugg, jobb och myskvällar. Idag har jag även hunnit med en sväng ut till kusinerna, och en sväng till Hilda. Nu ska jag försöka fokusera på engelska grammatiken innan jag och Hilda tar en eftermiddags PW i solen.
 
Nu har det varit flera helger i rad som har sett ungefär likadana ut, antar att det blir så när det är som mest i skolan. Men nu väntar två, förhoppningsvis riktigt bra helger! Längtar. Det kommer dock bli några röriga veckor, med tanke på att vi ska renovera hela köket. Men det blir bara kul med lite rörelse i huset, haha. Så om jag bortser från allt vad skolan innebär så är livet väldigt bra.
 
Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av solen!

music in my ears


tegel


en bättre lunch

 
Goddagens!
 
Började den officella "Ebba-dagen" med ett besök hos frissan. Efter det gick jag och åt lunch med mamma på ett jättetrevligt ställe, och det var sååå gott! Nu ska jag fortsätta min lediga dag med plugg, vårstädning och PW.
Ha en bra torsdag!

Kvällspromenad



En tisdag som har bestått av noll semlor, pluggeftermiddag på café och kvällspromenad. Det har varit en fin dag och morgondagen blir nog inte så dum den heller!
Kramar

day dreaming


messy monday

 
I brist på bilder - några gamla från arkivet. 
 
Idag är en sån där dag som jag inte riktigt vet om jag ska skratta eller gråta. Allt känns lite jobbigt och ligger liksom och trycker, samtidigt som allt är så himla härligt och bra. Kan i alla fall checka av bokföringsprovet nu, och förhoppningsvis snart även en svenska inlämning... 

Hoppas på en kanontisdag imorgon! Kram på er.

spring feeling


saturday

 
I eftermiddags var jag ute och sprang tillsammans med en hund, mamma och Vera. Nu fortsätter lördagsmyset!
Imorgon blir det en pluggdag igen, ska även träffa min älskade farmor och Walter efter tre långa månader! Kommer knappt ihåg när jag såg henne sist, och som alltid så kommer hon vara 1000 gånger brunare än mig.
Hoppas ni har en bra lördag.

elvakaffe

 
I helgen är vi hundvakt åt lilla Nellie. Annars är det en riktig plugghelg! Nu är det äntligen mars, och en annan bra sak är att det är studiedag nästa vecka.
Kör bara kör!
 

RSS 2.0