Drömmen om miley blev sann

 
De senaste dagarna har varit så underbara, men igårkväll var oslagbart!! Att få se Miley, en person som jag faktiskt har avgudat sen jag var 12 år, var helt sjukt. Och nu har jag med egna ögon fått se att hon är helt fantastisk!! Vi stod nästan allra längst fram vid scenen, och när jag fick ögonkontakt med henne under Adore You, samtidigt som jag log och hon log tillbaka mot mig - då kom tårarna. Såg även Miley's lillasyster Noah. Jag är starstrucked. 
 
Miley är så grymt bra!

today is the day


långhelgen kan börja

 
Idag tog jag helg! Har pluggat med Ebba, gått pw, och varit allmänt glad. Imorgon ska jag till frissan, plugga lite till, och sedan packa. På torsdag åker jag och mina Miley-tjejer upp till Stockholm, då väntar en dag på stan. Sen på fredag är det dags för MILEY. Asså fatta vad grymt! Ska få se min barndomsidol live. Detta lär bli en sådan upplevelse som jag inte riktigt kommer förstå förrens jag väl står där i golden circle, om ens då. 
 
GO MILEY, nu är jag så himla taggad!!

morsdag + kvällsdopp

 
Började söndagen med att åka på en liten utflykt och fira mamma på morsdag. Har sen kört bil, och mest suttit ute i solen lite halvt rastlös. Men dagen slutade på bästa sätt med årets första kvällsdopp med Hilda. Så himla härlig känsla, att kunna gå runt barbent, bada, och att det var ca 18 grader i vattnet! Nu ska jag mysa i hängmattan framför någon film. Har en så himla bra vecka framför mig nu!!

sommar på gång

 
 

dinner time

 
Puuuh, vilken dag. Sov lite till och från inatt, slutade med att jag låg vaken från fyra. Klev till slut upp och åkte till jobbet. Efter det har jag varit hemma, ätit lite lunch, träffat mormor och morfar, och varit på lite ärenden med pappa och Vera. Nu har vi ätit en jättegod middag, och jag är helt slut. Imorgon hoppas jag att det fina vädret kommer tillbaka, och att mamma blir nöjd med sin dag!
 
Kramisar! 
 

the most important thing


rabarberpaj + underbar fredag

 
En fika från förra veckan, rabarberpaj på egenodlade rabarber. 
 
Vaknade upp av solen, åt frukost och drack kaffe på altanen. Idag spenderar jag min dag i en solstol i skuggan och lyssnar på podcast, så härligt. Senare ska jag ner och träna med Lisa innan vi möter upp Ebba för en glass på piren. Det gäller att passa på när vädret är som bäst!
 
Ha en underbar fredag!

en skönhet - blake lively


en smak av västkusten

 
Fick sånt himla sug efter västkusten idag. Vill åka dit nununununu!! Ikväll har vi i alla fall suttit ute och ätit räkor, det gav mig lite västkust känsla. Det har varit en väldigt bra torsdag, och underbart väder! Nu tar jag helg, åhh va härligt.

vaniljyoghurt + granola + hallon

 
Åhh vad jag älskar detta väder! Har legat en stund i solen, men det blev nästan för varmt efter ett tag så satte mig i skuggan och käkade lite mellis. Nu väntas lite matteplugg, innan jag ger upp och låter nationella gå som det gå imorgon. Efter provet imorgon väntas i alla fall en mysig eftermiddag och en ledig fredag efter det!
 
Hoppas ni har det bra i värmen!

10 dagar

 

cozy time

 
Har precis varit ute och kört bil. I regnrusket väntas nu myskväll framför någon romantisk komedi, typisk Ebba film. Sovmorgon imorgon, har dessutom bara en lektion så det blir en härlig dag.

christopher


monday stuff

 
En ny måndag, en ny vecka, och nya tag.

Avslutade helgen igår med bästis mys, popcorn och en spännande serie. Idag var väckarklockan inte med mig, hade nog råkat stäng av den och sen somnat om igen. Men jag hann som tur va vakna precis så jag hann ta mig upp och iväg. Skoldagarna blir bara onödigare för varje dag, avslutade även en kurs idag, så skönt! Nu är det inte mycket kvar. Längtar för övrigt så sjukt mycket tills Stockholms helgen, bara 10 dagar kvar tills vi åker!!

one more lip balm

 
Tummen upp för eos lip balm! 

leopard dress


konfirmations firande

 
Saga var världens finaste. Love you!

sunday morning

 
Godmorgon!
 
Efter en lång, händelserik, rolig och bra lördag är jag rätt trött idag. Idag ska jag i alla fall försöka få lite plugg gjort, övningsköra, och träna. 
 
Kram!

the ray ban club

 
Idag har jag jobbat, och även varit på Sagas konfirmation. Här är jag och min goa farfar utanför kyrkan, han är bäst. Så mycket sommarkänslor idag. Mer bilder kommer imorgon!
 
Hoppas ni har en bra helg.

the little black dress


onsdagsfikan


When it hurts like you've crushed from above

 
 Glad över att det är fredag imorgon. I helgen ska jag jobba, plugga, träna, och sist men inte minst så ska jag fira att världens finaste tjej ska konfirmera sig! 

skate it with svea


I have missed the sun


I want it all

 
Älskar kontrasterna i vad jag vill. Lika mycket som jag längtar efter sommaren, så längtar jag så sjukt mycket efter att kunna åka skidor igen. Längtar alltid efter allt samtidigt. Är även sugen på att åka omkring i en cool bil, eller åka några läskiga karuseller. 

wednesday stuff

 
Åh, vilken härlig dag det blev trots allt! Åkte ner till stan redan vid 7.00 och gick en morgon pw med Elin. Sen var det snabba ryck hem, och sedan vidare till skolan. Efter skolan satte vi oss på ett café och pluggade. När jag kom hem möttes jag av farmor, så mysigt. Vill också tacka solen för att den har kommit tillbaka, blir så mycket gladare av den. Nu hade jag tänkt att kroka upp boxningssäcken, sen ska jag bara slappa. Är konstigt nog taggad inför imorgon, brukar ogilla torsdagar annars. 
Ha en fin kväll!

gotta love flowers


goodnight inspo


pasta måndag

 
Den här dagen räddades tack vara en mysig pluggeftermiddag med Hilda, god middag, och nu promenad med mina tjejer. Alla dagar är lite halvt röriga nu, nationella hit och studiebesök dit. Håller knappt koll på vilken dag det är längre.

back on track

 
HEJ!
Har haft så många tankar de senaste månaderna om att sluta blogga. Den senaste tiden har bloggen nästan bara bestått av mobilbilder och ogenomtänkta inlägg. Min älskade lilla vän till kamera har mest legat still, vilket är så synd för jag älskar att fota. Har haft så mycket annat att tänka på, och inspirationen försvann nästan helt. Men nej, jag tänker inte sluta. Bloggandet gör mig glad, det är ju trots allt min lilla värld. Så när bloggen mår bra, mår jag bra. Tänker inte ge upp bloggen på grund ett deppigt humör. Det blir vad man gör det till! Så om jag ska bortse från allt regn och den stora plugghögen så lever jag just nu på att det är 19 dagar kvar till Miley och en tjejhelg i Stockholm, och att det är 32 dagar kvar till sommarlovet!
 
Kramar till er som fortfarande är kvar och har stått ut med min tråkiga bloggning. Det ska bli ändring på det nu.

Frukost



Åt en extra god frukost med Elin idag. Det blev en bra start på dagen!


live life the real way

 
Alla borde se den här videon, så sant! En liten tankeställare.

kör bara kör

 
Jag vet att bloggen inte har varit på topp de senaste månaderna, och jag kan erkänna att jag inte prioriterar bloggen först just nu. Men så blir det ibland, och just nu vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Det sköna är i alla fall att många skoldagar och lektioner faller bort, vilket gör vårterminen sjukt underbar men dock väldigt mycket som ska bli klart. På torsdag är det även vårruset, har dock börjat få så himla ont i mina benhinnor så fort jag anstränger dom, så jag får väll se hur det går. I helgen har jag jobbat, hade en allmänt skön lördag, och idag har jag träffat Hilda som är hemma från USA. Imorgon har jag endast en föreläsning, sen ska jag ta tag i mitt liv igen. 
 
Kram på er, kämpa på in i det sista nu! Bara ca en månad kvar, KBK!
 

Snapshots



Har haft en väldigt skön dag idag, städat huset, gjort en massa småsaker och bara slappat. En behövlig torsdag!

1 maj


RSS 2.0