days until


plugghörnan

 
Bytte ut skolan mot körskolan idag, och kan nu bocka av både risk 2:an och en väldigt lång körlektion. Imorgon pluggar jag hemifrån hela dagen, så ska försöka ta vara på dagen ordentligt. Men jag ska i alla fall börja med en skön sovmorgon och god frukost. Kanske en höstpromenad också? Man får ju passa på att njuta av den mysiga hösten när man har tid. För hösten måste ju vara den stressigaste tiden på året, tror nästan att just den här hösten är den stressigaste hittills i mitt liv... Det är så många bollar i luften samtidigt nu.

vardag

 
Det känns som att det enda jag gör nu för tiden är att köra massa bil. Körlektion hit och halkbana dit. Men det går framåt. Idag när jag och min körlärare var ute och körde i stan så såg jag Jon Olssons bil stå parkerad, blev så himla starstrucked. Så sen blev det en massa skidprat resten av åkturen, haha.
Är ganska så stressad nu, för det är så mycket som händer hela tiden. Min kalender har varit fullklottrad de senaste veckorna. Men idag är det 18 dagar kvar tills jag fyller 18, yeey!

good morning


en kall oktober dag


coffee time

 
Måndag. Den här veckan står skola, möten, jobb, träning, och körlektioner på schemat. Sen när hela den här veckan är slut så tar jag höstlov, vet dock inte hur mycket jag kan kalla det för lov, men men. Kör bara kör!

on our way home


pizza på friden


fika på österlen

 
Hej!
 
Jag är just nu nere i Skåne med familjen, och släkten på mammas sida. Idag har vi åkt runt på Österlen och haft en jättemysig dag tillsammans. Vi fikade på ett jättefint café i Simrishamn! Såååå gott va det också.

adventure

 
Throwback till en dag på Bohus-Malmön, när vi var på klipp-promenad. Det finns så många fina ställen att upptäcka på den ön. Lägg märke till att alla vi tjejer har flätor, standard frisyren på "blåsiga kusten".

tumblr

 
Min tumblr hittar ni här --> www.missnovembergirl.tumblr.com

fönsterplatsen

 
Stressiga mornar blir det kaffe vid fönsterplatsen.
 
När jag börjar tidigt brukar jag ofta ligga kvar i sängen så länge som möjligt, det brukar inte spela så stor roll om jag går upp tidigare för det brukar bli stressigt i alla fall. Men dom dagarna då jag har längre sovmorgon, som t.ex. idag, så gillar jag att gå upp i hyfsad tid och bara slappa. Känna att man har tid, äta god frukost framför tv:n, bara ta det lugnt och släppa all stress. Den lilla stunden på morgonen kan göra dagen mycket bättre.

knitted sweater by the lake


fiskgryta

 
Igår åt vi en himla god fiskgryta här hemma, mamma kan hon.
 
I eftermiddag står en sak på schemat, och det är marknadsförings plugg. 
Ha en mysig tisdag!
 

mode icon - victoria törnegren

 
Enkelt och snyggt! Älskar hennes stil.

typical monday morning

 
Har börjat inbilla mig själv med att jag blir piggare om jag börjar dagen med kaffe, vilket kanske stämmer till viss del.
 
Hoppas på en bra måndag att starta veckan med. Innan helgen ska jag hinna bocka av några prov/inlämningar, körlektion, och kicka igång träningen efter min förkyldning. Sen ser jag fram emot en mysig helg på Österlen tillsammans med familj, släkt och småkusinerna.
 
Ha en härlig måndag!

back on track baby

 
Hej alla glada oktober människor!
 
Jag har saknat bloggen, och nu är jag tillbaka. Själv ser jag bloggen som en dagbok, och det vore ju synd att lämna den nu. Jag vill ju kunna titta tillbaka och minnas sista året på gymnasiet. Kanske även tar med mig bloggen efter studenten, på mina framtida äventyrsplaner, vem vet?
 
Idag är i alla fall en klassisk söndag med plugg, mys, och regn.

RSS 2.0