nouw.com/ebbakristin

 
Kod för att importera min blogg till Nouw: 1228878966
 
HÄÄÄÄR

the a.h.s

 
Nu har jag börjat titta på American Horror Story, vilket inte alls är likt mig som inte gillar skräckfilmer. Men den här serien är faktiskt väldigt bra, och mer spännande än läskig skulle jag säga. Både jag och mamma är helt fast!

sneak peak #23

 
En liten titt på min balklänning, fler bilder kommer så småningom.

Marknadsföring i Göteborg

 
Igår hade vi en jättebra dag i Göteborg med våran marknadsföringsgrupp. Vi var bland annat på en föreläsning på nordstans marknadsföringskontor, vilket var väldigt intressant! Sen gick vi en del på stan, åt lunch på Vapiano, och sen blev det Liseberg hela kvällen. Vi hade även tur med vädret för det regnade en del på förmiddagen men sen var det uppehåll under hela Liseberg vistelsen. Det var inte heller några köer, så det hände ofta att det bara var jag och Elin som åkte helt själva i en attraktion. Det var helt enkelt en perfekt dag!

ärtälskare - titta hit

 
Ärtröra har blivit min nya favorit. Enkelt, snabbt och gott!
  • Koka ärtorna.
  • Mixa sedan med en stavmixer (eller vad man nu föredrar).
  • Blanda i lite creme fraiche, riven ost, och lite salt & peppar.
  • Klart!
Man kan även ha i lite hackade nötter, eller något annat som man tycker passar. Detta är hur jag brukar göra det i alla fall. Brukar ofta göra lite pasta, eller liknande att ha till. Eller så äter jag det bara som det är!

bästis västis

 
Om 10 dagar går jag här på favorit ön igen.
 
Imorgon väntar tre lektioner, farmor/kusin-häng och Veras gymnastikuppvisning. På onsdag ska jag försöka slänga in ett träningspass. Göteborg och Liseberg väntar sedan på torsdag. Och fredagar är jag numera ledig på. Skön vecka? Ja! Nästa vecka blir inte direkt sämre, med tre skoldagar och västkust premiär för i år.
 
Trivs med livet just nu.

favoriter

 
Fick ett bareMinerals "get started kit" när jag fyllde år för några år sedan, använde det så flitigt att jag tog slut på produkterna ganska snabbt. Men borstarna och "warmth" har jag använt cirka varje dag. Eftersom man inte behöver ta alls mycket av warmth så har jag fortfarande inte tagit slut på det. Passade på att köpa ett nytt kit när det var rea nyss. Perfekt till sommaren, då mineral foundation känns mycket lättare på huden!

valborg

 
Firade in våren med massa god mat, brasa, fyrverkerier, och dans. Nu är det VÅR. Välkomnar maj med öppna armar!

nu är det vår

 
Tänkte precis på hur grönt det har börjat bli ute. Idag har pappa tvättat av altanen och burit ut våra utemöbler, äntligen! Själv har jag jobbat hela helgen, men det har gått ovanligt fort. Ingen söndagsångest ikväll heller, med tanke på att jag är ledig imorgon. Har dock väldigt svårt att se när jag skulle ha söndagsångest nästa gång, för just nu är livet så himla bra och det är roliga saker som händer varje vecka fram till studenten nu.
 
Imorgon har jag i alla fall, med tanke på att väderprognosen visar regn, tänkt att mysa i soffan och bara njuta.

RSS 2.0