california dreaming

 
Detta lockar så otroligt mycket just nu.

Last inspo of 2012


Happy new year


July

 
Juli, jag jobbade mycket. Åt massa gott, hade grillkväll med kusinerna. Åkte till en fin strand och hade det fint. Låg i hängmattan en del. Gick på bio med Hilda. Åkte på utflykt och åt jordgubbstårta med fin utsikt. Sen packade vi väskorna och åkte vidare till augusti.

+

 Cara Delevingne.
 
Dream look.

catch the day

 
Här är några nya fina smycken som jag också fick i julklapp. Tycker att halsbandet är så fint med texten på, och örhängerna är så söta.

watch out

 
Fick denna klockan när jag fyllde år, har inte haft någon klocka på flera år, så nu äntligen har jag en. Klockor är ju så snyggt också, gillar den lite "manliga" modellen.

Cara delevingne

 
SHE IS FABULOUS.
 

+


fashion inspo


Bye 2012

 
Känns så himla skönt med ett nytt år, ny start, nya mål, ny inställning. 2012 har fört med sig många bra saker, men ändå hoppas jag att 2013 kommer bli så mycket bättre.
 
Dear 2013, would you please be freaking amazing?

June

 
Juni, hade en så bra månad. Slutade högstadiet, hade SUCK-fest och massa annat kul med min fina gamla klass. Nationaldagen. Sen packade vi våra resväskor och åkte till Italien, vilket var så underbart! 2 kanon veckor med världens bästa väder, fina stränder och fint boende, vill så gärna åka till ett varmt ställe nu...
Juni var bäst.

Makeup

 
Some christmas makeup, som jag fick i julklapp.

hobbit

 
Hej! Idag har jag jobbat för fullt. Efter det åkte jag med min familj och fikade på ett mysigt fik och sen gick vi på bio, vi såg The Hobbit. Tyckte den var väldigt bra, lite seg ibland och inte riktigt min "typ" av film, men den var spännande och rolig. Så den var faktiskt jätte bra.
 
Imorgon ska jag ta en lång och skön sovmorgon! Det är jag så värd.
PUSS, my precious...

deal

 
Har nu slagit vad med mamma. Om jag inte äter godis, chips, fikar för mycket, äter annat onyttigt i orimliga mängder, och tränar oftare i 2 månader, januari-februari så ska jag få en parfym. Start vid nyår! Taggar.
 
Jag ska klara det här!! Nu ska jag bara bestämma vilken parfym jag ska ha som mål, några förslag?

May

 
Maj, tidigt sommarväder, goda grejer, morsdag, klippte av ett par gamla jeans till shorts, lekte bland vitsipporna med Saga, köpte söta skor, hängde med bästa vännen min, fick nya converse, åt sushi, tacos, pizza, stod på torget och sålde goa grejer, fångade fina saker på bild med min älskade kamera, njöt av de första sommardagarna. Maj var bra.

I love

 
Denna body lotion luktar så himla gott. Finns även i andra dofter som tilexempel mango, vilket också luktar himmelskt. Måste skaffa fler... Det finns också typ body scrub, och dusch tvål i samma serie. Tips!
 

Urbanears

 
Äntligen har jag ett par riktigt bra lurar, fick dessa Urbanears i julklapp. Hade ett par gamla innan, det var något konstigt märke och dålig kvalitet, så det gick knappt att lyssna i dom tillslut bara för att sladden glappade så mycket. Så nu ska jag vara rädd om dessa fina.

April

 
April, fotade en del. Åt goda jordgubbar. Hängde med kusinerna. Firade påsk, och påsk pysslade. Åkte ut till skogen och klättrade på en klättervägg och gick promenad.
 
 
 
 

Orange

 
Orange kärlek, love.

blue floral

 
Blommig, men jag tyckte den var härlig ändå.

march

 
Mars, åkte till Göteborg och fikade på ett mysigt ställe. Satte upp nya bilder på mitt rum. Åt på resturang med familjen. Träffade kusinen, och åt middag hos farmor. Gick på begravning.

february

 
Februari, åkte skidor i underbara Vemdalen, så härligt! Fick nått slags ryck och klippte håret kort.

Pink lace

 
Åkte med mamma på en liten shopping runda tidigare idag, köpte två fina tröjor, ni ser en av dom här, visar den andra senare.
 
Nu har hela familjen varit och åkt skridskor, sådär kul... Men lite frisk luft i det fina vintervädret var skönt.
 
Ha en fin dag.

goodnight


January

 
Januari, jag var glad och hade långt hår. Känns som igår...

Thursday


Hej på er, idag har jag jobbat och nu värker mina ben. Ska kolla på film och mysa snart, imorgon är jag ledig så underbart.
 
Hade tänkt göra en årsresumé av året senare!
 
PUSS

Sparkly

 
Love.

Girly

 
En annan, väldigt söt och fin julklapp.

Shoes

 
Gissa färgen?!

Starbucks

 
Åhh, fick denna goingen i julklapp av mina föräldrar. Klart jag måste ha en sån ♥

girl

 
Ebba idag.

Every day is a new beginning


Julafton


Christmas

 
Jul, julafton, juldagen, annandag jul, nu är allt över, men det har varit en riktigt bra jul. God mat, fina julklappar, härliga dagar med släkten, lycka i mina ögon.
 
Inatt sover kusinen här, och imorgon är det jobb och lite andra saker som gäller.
 
Puss

The day before

 
Våran fina julgran står så fint och skapar julstämning. Ikväll ska vi mysa framför brasan och TV:n och kolla på massa mysiga saker, t.ex The Holiday som är en av de mysigaste filmerna jag vet.
 
Imorgon är det julafton mina vänner, ta vara på julen nu.
Puss

friday with friends

 
Hade en bra fredag med mina fina vänner.

sparkly


gingerbread house

 
Todays creation. Gingerbread house, done!

Victoria´s Secret

 
Todays inspiration, girly.

curly hair

 
My friend styled my hair, so beautiful.

Scones


move on forward

 
 

thoughts & plans

 
Got an idea to change about my room. A bigger change than usual. We'll see how it goes, but I hope it will be good when it's done.

December feelings

 
Took a walk to a small cozy shop, christmas feelings.

Baked

 
Saffron buns with white chocolate, yummy.

A new start

 
I wanted to do a new start on the blog, with things that inspire me in life. So I hope it will be good. I'll try to photograph all the pictures by myself, but there will also be some inspirational pictures. And if you wonder why I write in english? I don't know, I just think it's funny and I like the language.

RSS 2.0