en dag i göteborg

Imorse åkte jag, mamma och Vera iväg till Göteborg för lite lördagsmys. Vi åt frukost/fika på ett jättemysigt café, lunchade på ett litet italienskt ställe och shoppade. Nu ligger jag hemma i min säng igen och har precis skrivit klart en inlämning som ska in ikväll. Är jättetrött så hade väl mest tänkt att slappa resten av kvällen, ha en skön sovmorgon och kanske ge mig ut på en springtur om vädret tillåter imorgon. KRAM.

påfyllning

 
Bortsett från min cc cream, har jag bara haft en enda foundation i hela mitt liv, och inte förens igår tog den slut. Passade på att köpa en ny likadan eftersom den har funkat så bra, FIT me färg 115 från maybelline. Köpte även ett nytt eos för mitt gamla är verkligen helt förbrukat.

yesterday's

 
Solen lös och jag kände mig vårig.

en morgon när solen sken


choklad & hallonsmulpaj med jordnötter

 
Receptet hittar ni i den här boken. Det finns så himla många goda recept på smulpajer i den, vi har testat många av dom här hemma. Än så länge är favoriten en som innehöll maryland cookies och banan!

morning

 
Godmorgon, idag väntar en halv-ledig dag följt av UF-mässa. Imorgon är jag också ledig, men ingen tid att vila för det.

tulpaner

 
Har blivit besatt av tulpaner, haha! Elin ringde och sa "Ebba vi måste åka till IKEA och köpa nya tulpaner!". För något som är lite tråkigt är ju att de blommar över ganska snabbt. Men fina är dom!

the best of me

 
Om ni har två timmar över så kan jag tipsa om den här fina, romantiska och sorgliga film.

tisdag 24/2

 
Efter en lång skoldag har jag nu kommit hem. Resten av dagen ska jag bara mysa, plugga och äta middag med min syster. Imorgon ska jag först åka och lyssna på massa föreläsningar, och efter det ska jag och Elin iväg på möte med vårt UF-företag.

tips

 
Måste bara tips om den här handtvålen. Den luktar så gott och är väldigt dryg så den räcker länge! Dessutom tycker jag att flaskan är väldigt fin. Finns att köpa på apoteket för ca 70 kr.

våren är välkommen

 
När jag var ledig i fredags så fick jag ett ryck och städade hela huset. Passade då även på att göra lite vårfint på mitt rum. Åkte sedan till IKEA och köpte gröna växter, tulpaner, och nya doftljus. Nu är våren välkommen!

wanties

I love sneakers
 

repeat


sunday at my place

 
Och ja, vårt kök har blivit mitt nya favoritobjekt att fota sedan vi renoverade det.
 
Livet känns ganska bra nu. Det börjar kännas som vår, trots att det kom ny snö... Igår fick jag rycka in på jobbet så gick upp klockan 05.00. På kvällen gick jag ut, så dagen blev lång men vi hade det jättekul och dansade hela kvällen på sliver. Om 10 dagar är jag där igen och firar att det bara är 100 (!!!) dagar kvar till studenten. Är också glad över att jag bara behöver åka till skolan två dagar denna veckan som kommer.

så snygg


maxad måndag

Den här måndagen har varit väldigt effektiv måste jag säga. Har hunnit med en hel del. Bland annat har jag fikat med vänner, och varit på Fifty Shades Of Grey. En bra måndag det!

bildbomb från fjällen

 
Hej och hå! Nu har vi kommit hem efter en kanonvecka i Vemdalen, och som vanligt så suger det att komma hem. Älskar att umgås med min släkt och att åka skidor såklart, och nu är man tillbaka hos söndagsångesten. Men men, hade solen i ansiktet nästan hela vägen hem under ca 9 timmar så jag hoppas att våren är påväg.

glad alla hjärtans dag


vi har det bra

 
Efter tredje dagen i backen känns det ordentligt i benen. Nu väntas middag innan resten av släkten kommer.

and we are here

 
Och där, ca 9 timmar senare var vi framme. Det känns som om det var igår vi lämnade lägenheten sist, men det har gått ett helt år! Nu är vi i alla fall bosatta i den fin fina lägenheten i Vemdalen igen. Vi trivs så bra här. Imorgon blir det backen för fulla muggar, och på onsdag kommer resten av sällskapet upp.
 
Den här veckan kommer bli så bra!

våren

 
- Tunnare kläder.
- De första varma vårkvällarna då man tar fram grillen igen.
- Alla fina blommor.
- Allt blir ljusare och fräschare. 
- Uteserveringarna öppnas sakta men säkert.
- Det blir fler dagar för solglasögonen.
 
Jag älskar vintern, jag älskar snön, och jag älskar att åka skidor, men varje år när vi kommer hem efter skidveckan så vill jag ha vår. Det är liksom själva vändningen, att efter skidveckan ska det bli vår. Men det är ju inte så ofta som våren kommer redan i mitten av februari. Det är ju trots allt fortfarande vinter då.
 
Men åh, vilken härlig vår jag har framför mig!

Barcelona baby

 
Livet efter studenten är fortfarande oklart, men mer om det en annan gång. Vet i alla fall att jag ska till Barcelona veckan efter jag har sprungit ut från skolan. Det ska bli härligt!
 

fem beroenden

 
- Tuggummin, vet inte hur många jag stoppar i mig under en dag...
- Överstrykningspennor, har börjat med det nu det senaste och har blivit ett måste när jag ska plugga.
- Äggröra, tror inte ens att det är bra att äta så mycket ägg, haha. När jag hittar något jag gillar så äter jag det tills jag tröttnar, typ. Förra vintern åt jag t.ex. bara morotsbröd. Så sjukt när jag tänker på det nu, åt det verkligen hela tiden, och nu är det ägg.
- Ansiktsvatten och min dag/nattkräm.
- DKNY parfym, som jag lyckas ta slut på allt för ofta...

fyra


01 februari

 
 
Februari startar bra med god frukost, snö, och skidplanering/packning.

RSS 2.0