Glassigt



Ännu en solig dag, och jag har spenderat pengar på bikini och glass. Känner mig lite smått stressad över skolan, men det är inte långt kvar nu. Imorgon är det äntligen Valborg, och ikväll somnar jag glad!

32 dagar


balkonghäng

 
Idag måste ha varit den varmaste dagen hittils i år. Blir så mycket piggare av det fina vädret. Har suttit här ute på balkongen hela kvällen och njutit av kvällssolen, tittat på topmodel, ätit mat, och nu har jag bäddat in mig i en filt. Sommarkänslorna är på g! 

leo

 
En slapp söndagsoutfit. 
 
 

dressed up


sunny sunday

 
Vilken härlig helg! Har bara tagit det lugnt, umgåts med mina kära och njutit av solen. Så varm och skönt! Igårkväll var vi på 50 och 19 år kalas hemma hos kusinerna. Idag började jag dagen med en springtur ner till Saga igen. Efter det åkte familjen iväg på en liten biltur med fikakorg och hamnade någonstans vid vattnet. Nu ska jag fortsätta njuta av den varma dagen och ladda inför den kommande veckan. Jag hoppas verkligen att den här veckan kommer bli lika bra som jag hoppas på, och att det blir en underbar valborg!

it's friday today


missing these days


beach blonde & tomatoes

 

back on track

 
De senaste dagarna har jag haft flera mysiga cykelturer med Hilda i kvällssolen, tränat med Lisa och varit på en mini road trip. Idag har jag varit ledig, så dagen har mest bestått av pluggande och solande. Har även vinkat hejdå till Hildis. Det är så skönt med solen och det fina vädret nu, älskar när kvällarna fortfarande är ljusa och varma. Längtar jag så himla mycket efter maj nu! 
 
Det sista jag säger idag är - skönt med fredag imorgon, och en jobbfri helg!
Kram.

Påskdagarna






Äntligen har jag landat i min säng, i dom skönaste byxorna, med senaste numret av Teen Vogue och lite påskgodis. Idag var femte morgonen den här veckan som jag gick upp 4.30 för att jobba, så nu är jag så himla trött och sliten. Det börjat kännas i knäna och axlarna också. Nu har jag bara en jobbdag kvar innan skolan börjar igen, men imorgon ska jag äntligen få sova.

Igår firade vi Ebba som fyller 18 idag! Hon hade fixat massa gott, så där satt vi sedan och pratade i flera timmar. Har även invigt cykeln och letat påskägg.

Ikväll ska vi till kusinerna på middag, mina favoriter. 

Glad påsk på er!!

BFF power




Hej!
Jag har blivit så dålig på att blogga... Har inte riktigt haft lust eller ork. Men nu är jag här. Har haft två riktiga kvalitetsdagar med Hilda. Vi har gjort allt och ingenting, tagit dagarna lite som dom kom och gjort saker som vi inte har haft tid till på väldigt länge. Så himla underbart! 

Idag har jag klarat av dag 2 av 6 jobbdagar med uppstigning klockan 4.30. Men idag var en rätt bra dag trots allt, har stått inne på lagret och gjort ca 500 påskägg (!!!). Väldigt roligt att göra något annat som omväxling från att packa upp varor. När jag kom hem kände jag mig dock lite hängig, så nu har jag bara vilat och hoppas på att jag piggnar till.

Kramar!

sunday

 
Efter släktkalas och det sista pluggandet, så har jag idag kunnat göra precis vad jag ville. Nu kan jag koppla bort skolan ett tag, och det är så skönt. Men lov? Nej. Det kommer snarare bli en kämpig vecka med massa jobb, träning och fullspeckade eftermiddagar. Är jag konstig om jag säger att jag längtar lite smått tills lovet är över? Men det är såklart massa roliga saker som händer också, så får väll bara se till att hinna sova ordentligt så jag orkar gå upp 4.30 nästan varje dag. Superwoman. 

to do list

 
Vad jag vill göra:
- Köra massa bil och ta tag i körkortet på allvar nu!
- Städa och göra vårfint på mitt rum, som de senaste månaderna inte har varit prio 1.
- Komma igång mer med träningen.
- Spola fram tiden några veckor och få ännu mer vårkänslor! Längtar så mycket till Valborg och maj.
 
Vad jag ska göra:
- Plugga klart!
- Fixa iordning mig.
- Åka iväg på 40-års firande, äta massa gott, och gosa med mina småkusiner.
 
Ha en fin lördag!

afternoon tea

 
Det har varit ett par bra senaste dagar, men mycket energi och glada miner. Idag var jag och Elin på afternoon tea, vi åt tills vi mådde illa innan vi åkte hem och mellanlandade i matkoma. Sen åkte vi ner och körde ett bra träningspass!
 
Annars då? Ska njuta av sovmorgon imorgon, fortsätta vara glad och fortsätta hoppas. I helgen är jag ledig från jobb och det ska firas med 40-års kalas hos mormor och morfar med både kusiner och sysslingar. Annars så är jag sjukt sugen på att ta körkort, och jag har börjat längta så mycket tills jag fyller 18! Bara 213 dagar kvar...
 
Kram på er!

sunday


ljuset i tunneln

 
Hur söta var inte jag, Jesper, Saga, Vera och Rasmus när vi var små?!
 
Efter en väldigt seg och jobbig veckan har jag nu samlat många nya krafter tack vare en fin helg med släkt och familj. I fredags myste jag med Saga och Vera hela eftermidden. Igår jobbade jag, sen åkte jag till farmor och åt middag med släkten. Efter det åkte vi och hälsade på farfar. Åkte alltså hemifrån vid 05.30 och kom hem vid 21.30, så igår var jag helt slut när jag kom hem. Idag har jag tränat med Hilda i vårvädret, grillat och bara slappat vilket kändes väldigt behövligt en söndag som denna. Börjar få tillbaka hoppet om livet, och ser nu fram emot en ny och förhoppningsvis bra vecka!
 
Kram!

olsen inspo


torsdag


nedräkning

 
Idag hände nästan ingenting i skolan, så jag och Elin passade på att göra en nedräkning för återstående lektioner. Vi tog bara med dom ämnen som vi inte kommer läsa i 3:an, alltså så har jag t.ex. bara ca 10 engelska lektioner, 13 spanska lektioner och 5 idrottslektioner kvar i hela mitt liv! När man tittar på veckorna framöver så är det många lediga dagar, helgdagar osv... Snart, snart, snart sommarlov, helt sjukt.
 
I helgen ska jag jobba, plugga, umgås med kusiner och äta middag med släkten hos farmor.
Kram!

insta moment

 
Söndagsfika.
 
Efter en halv skum första april ska jag nu vila hjärnan och kolla på topmodel. Bara tre skoldagar kvar på den här sega veckan...

daily boost


april - välkommen

 
Snälla bli 1000 gånger bättre än mars!

RSS 2.0