kärlek på ett golv


öland

 
Här bor vi, ljust, vitt och blommigt. 

update


Hej! Just nu är jag på Öland i en vecka med min familj, vi har hyrt ett fint litet hus här. Idag har vi mest åkt runt lite, handlat lite goda grejer, och gått promenad bland alla sommarblommor.
Vi hörs, kram!

no time for sleep

 
Känner mig lite halvt död just nu. Sliten efter jobb, har gått upp 4.30 hela veckan förutom i tisdags och så fortsätter det fram till lördag (men jag ska inte klaga). Åt väldigt god lunch med mamma idag, och imorgon ska jag luncha med farmor. 
Kram.
 
 
 

Gorgeous girl - love hayden

 

true

 

glädje

 
Efter en lång jobbdag träffade jag Elin på stan, det blev lite rea shopping, islatte, prat och träning. Cyklade sedan hem och upp för alla backar, så nu kan jag känna mig stolt. Efter en skön dusch och god middag ska jag snart krypa ner i sängen igen innan klockan ringer för ännu en jobbdag. Hoppas ni alla har ett skönt sommarlov!

work


Hej!
Har några långa jobbdagar framför mig nu, jobba, sova och äta går på repeat. Hinner eller orkar inte mycket mer, men imorgon ska jag i alla fall träffa Elin + träna och det ska bli så bra. Får hålla i veckan ut sen på lördag tar jag sommarlov och då bär det av till Öland.
Puss.
 

.

 
Har sån himla längtan efter USA.

strawberry ice cream


Lyxade till det med några goda äggmackor igår, till det satt jag och kollade på en gammal klassiker -  Bring it on: all or nothing. Idag är jag ledig och ska nu gå ut och lägga mig i solen.
Ha en bra dag!

green

 

mer kalas

 
Kalas, kalas, kalas. Nu är dom slut på ett tag...
Detta inlägget är tidsinställt, just nu är jag och jobbar. Hoppas ni har en fin dag.

in love with inspiration

/Tumblr & bloggar.

blue day

Har test åkt Veras nya longboard, så himla kul faktiskt. Nu har jag bakat morotskaka till släktkalaset och ska nu gå och fixa till mig.
Kram.

leo saturday

 
God morgon! Gick upp tidigare idag för att fira min lillasyster, vi fick fira henne några dagar för tidigt för hon ska nämligen åka bort. Imorgon börjar jag jobba igen, så hade väll hoppats på lite sol idag, men tycker faktiskt att det gråa sommarvädret kan vara mysigt ibland också...
Ha en bra dag!

bestie


Typisk oss. Så små och söta, bff power.

good times


Jag idag.
 
Hej på er! Idag har jag inte gjort alls mycket förutom att besökt hemmakväll och sedan hängt med Hildis. Vi har mest suttit och skrattat åt gamla bilder, finns så många roliga minnen.
Nu ska jag snart äta grillat, sen blir det lördagsmys med film. Imorgon vankas släktkalas för lilla Vera.
PUSS

midsommarafton

 
Några bilder från min midsommar igår. Hoppas alla hade en bra dag!

midsommar morgon


Glad midsommar på er!
Min morgon har bestått av att rensa jordgubbar och vispa grädde.
Ha en fin dag nu.
 

sju sorter


För skojs skull så har jag sju sorters blommor under kudden i natt.
 

hemma hos mig


grillat


Här ute satt vi och åt grillat idag. Mammas projekt idag var att göra egna girlanger, så såhär blev det. Idag efter jobbet har jag nästan bara sovit, orkade knappt ens vara ute hehe... Men när man går upp 4.30 flera dagar i rad så blir man lite trött.
Imorgon är jag i alla fall ledig och då är det ju midsommarafton!
Kram på er.

fröken blick

-Angelica Blick
 
Hur kan man vara såhär snygg??! Varje dag dessutom. Både hon och hennes bilder är helt galet fina. Asså ÅHH.
 

papaya


Senaste inköpet från The body shop, body butter - papaya. Den luktar somrigt och gott.
 
Nu är ja ny duschad efter jobbet och sitter ute på balkongen. Har pratat med Hilda i telefon i minst en timma, och nu får jag väll se vad som händer.
Ha det så bra!

18.50

En bild på mig från dopet.
 
Nu ska jag fixa iordning allt inför imorgon, ställa veckarklockan på 4.30, stryka jobbskjortan och äta. Sen ska jag försöka att somna tidigare än vanligt...
Kram.

glossy


Tre favoriter från IsaDora, Victoria's Secret och Maybelline New York. Är nog lite av en läppglans-tjej.
 
Idag ska jag iväg och jobba med Sara, sen ska jag försöka få ordning på min dator och rensa den ordentligt på alla onödiga bilder och annat som finns i den. Ska väll också försöka hinna njuta lite i solen.
 
Imorgon ska jag jobba igen, fast på annat håll, där jag brukar hålla till. Dagarna innan midsommar är det mycket att göra i en mataffär kan jag säga.
Vi hörs, ha en fin dag.

monday

 
Halloj!
Idag har jag hängt med fina Saga. Vi lagade lunch och gick sen en sväng på stan. Nu ska jag titta på de sista minuterna av hela gossip girl serien och gråta över att det är så bra.
Kramar.
 
 

I ♥ NY

 

LEO

Lite nytt.

familjekär

 
Helgen har jag spenderat hos småkusinerna och mammas sida av släkten. Idag var det dop för lilla Henry, så mycket gos.
Dessa släkt dagar med student, dop och umgänge har varit så himla roliga. Är väll en familjekär människa, och älskar min familj och släkt så himla mycket.
Hoppas ni har haft det minst lika bra.
 
Nu ska jag snart gosa ner mig i min säng som jag har längtat efter, och kanske kolla klart på gossip girl.

randigt

 
Jag i fredags.
 
Ännu ett tidsinställt inlägg, idag ska jag på lillkusinens dop. Så idag blir det lite mer släkt, mat och glädje.
Ha en fin söndag.

mom i love u

 

Min snygga mamma igår.
Tidsinställt.

love food


Här kan ni se hur mycket gott jag åt igår på studentfirandet... Härliga bilder blev det också.
 
Det här inlägget är tidsinställt, för idag åker vi iväg för att hälsa på småkusinerna.
Hoppas ni får en bra lördag.

studentfirande

 
Några av bilderna från idag. Firade min kusin, Rasmus student. Mycket släkt, mat, glädje, lycka och sommar! Stort grattis till han!
 
 

skolavslutning och sommarlov


Lånade första bilden från Hildas blogg.
 
Min morgon kan ni se på bilderna ovan. Gick på min lillasysters skolavslutning på min gamla skola, som vanligt regnade det, men det var mysigt ändå. Hilda och jag tog vårat årliga skolavslutningskort vid flaggstången, tradition.
Och såg ut såhär på förmiddagen idag.
 

rosa monster

 
En bild från tidigare idag innan vi skulle på Rasmus utspring. Ett rosa litet monster fick han runt sin hals.

ett bättre val

 

Middag på balkongen, och ännu fler matbilder...
 
Imorgon slutar jag skolan, och har då klarat av första året på gymnasiet. Kan säga att det här året har gått fortare än något annat år, helt sjukt vad tiden har sprungit iväg. Nu är jag ett år närmre studenten!

picknick


Igår kväll hade jag och mina fina tjejer picknick, i solen, på en äng. Det var riktigt kul att få träffa dom igen och få skratta av sig lite.
 
Imorgon är det skolavslutning för min del, på fredag ska vi fira en student och i helgen blir det dop för lillkusinen. Bra dagar!
 
 
 

en bättre kväll

 
Bilder från sista kvällen på västkusten. Vi grillade marshmallows, de kanske ser lite brända ut på bilden men efter ett tag fick vi in taktiken. SÅ mysigt var det, i kvällssolen och allt.
 
Från en bra kväll till en annan, för idag ska jag träffa några efterlängtade vänner och ha picknick i solen och fira att det är sommarlov om endast två dagar!!
Annars idag har jag jobbat innan skolan. Efter det åkte jag till skolan, tömde mitt skåp och hade bara lektion i 10 minuter, så jag, Elin och Matilda åkte och åt oss proppmätta på god lunchbuffé.
 

snapshots

 
Här kommer ett gäng iPhone bilder från den senaste veckan på kusten. Vårt sommarställe ligger på världens mysigaste lilla ö. Så bäst att umgås med familj och släkt. Vi hade kanon bra väder, badade i havet för första gången i år, solade, cyklade runt på min favorit sommarcykel, åt glass, spelade minigolf, åkte till Smögen, åt räkor, pussade på Vera, spelade spel, myste med kusinen, Saga och jag var twins i våra linnen, umgicks med söta vänner, hängde i ett random kök, mätte våra händer (har ju mini händer jämfört med Sagas haha), men framförallt har vi haft det jätte kul och mysigt ihop med familjerna.
 
Västkusten är så fint.
 

here I am

 
 
En bild från igår.
 
Befinner mig på min favorit ö på västkusten tillsammans med familjen och kusinen. Igår tog jag första doppet i havet för i år, solade, cyklade runt mest hela tiden, och umgicks med våra vänner här på ön. Idag tog vi en sväng till Smögen och Kungshamn, mysigt som vanligt. Ikväll har vi ätit räkor, spelat spel och myst.
Imorgon räknar jag med en dag i solen, och framåt eftermiddagen blir det minigolf.
Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen!

favorit tjejer

 
Både Selena och Miley har släppt varsin ny låt och måste ju bara säga att båda är sjukt bra! Älskar båda!! Så lyssna gärna, och lyssna på helaaa låtarna.
 

this day

 
Hej på er, idag köpte jag och Elin med oss god mat från ett toppen ställe och satt sedan på bryggan och åt i solen. Så skönt! Nu har jag mest slappat, ätit melon, gosat med lilla Margit och ska nu göra mig västkust redo. Så mysigt att åka iväg lite. Tar med mig datorn så kommer nog uppdatera lite då och då.
Vi hörs finisar.

+


inspo of the day

 
Tumblr.

june

 
Helgen har bestått av jobb, träning och sena cykelturer. Så himla härligt med juni. I veckan åker vi äntligen till västkusten igen, ska bli så kul att komma ner dit igen tillsammans med både familjen och kusinerna. Längtar redan efter fiskmåsar, klippor, doft av hav, räkor och allt annat som gör sommaren på västkusten så himla bra.
 
Nu ska jag laga mat! Hoppas ni har haft en finfin helg.
Nu är det officiellt sommar!

RSS 2.0