what's in my bag

 
Mobil, dator, nycklar, hörlurar, solglasögon, eos, plånbok, laddare, tuggummin, vattenflaska, extra laddare som man inte behöver ha eluttag till, almanacka, block, och en necessär med det nödvändigaste i är saker som nästan alltid finns i min väska. 
 
Brukar ju även tillkomma en del annat skit..., och framförallt skolböcker osv. Men jag brukar i alla fall ha det mesta som mina vänner frågar efter. Så fort någon behöver låna plåster, alvedon, handsprit, våtservett, borste, bodylotion, toffs, tvål, what ever så kom till mig!,

pizza kväll

 
Igår åkte jag och Vera på släktkalas hos Saga, efter det åkte vi och köpte pizzor från Twin City med farmor och hade en myskväll här hemma. Låg i soffan och tittade på solsidan hela kvällen, haha.

smoothie for two


lördagsmorgon


äntligen fredag

 
Min fredag började med en kaffe på mammas jobb, sen gick jag till högskolan för att ha några lektioner. Efter det gick jag vidare till gymmet, och sedan vidare hem och träffade Hilda. Nu har jag fredagsstädat och ätit tacos. Ikväll blir det häng framför tv:n, och resten av helgen är jag barnvakt åt min syster, ska bli så mysigt!

things

 
Har hunnit med en massa saker dom senaste dagarna. Igår var jag bland annat på utomhusbio, och idag har jag och Elin hängt med farfar. Vilket resulterade i en väldigt rolig torsdag. Ser nu fram emot den här mysiga helgen!
 

maggio

 
Efter att ha sett Veronica Maggio på Way Out West, så bestämde sig jag och Elin för att se henne ännu en gång. Den här gången blir det på hemmaplan när snön förhoppningsvis har fallit, och jag har hunnit fylla 18. Det lär bli en bra kväll, och hennes texter är ju så himla fina!

in my house

 
Veckan har börjat bra, allt känns fortfarande lite halvt lulligt men jag antar att man snart kommer in i rutinerna igen. Idag kan jag i alla fall checka av gymmet för första gången på väldigt länge...
 
Annars så håller jag på att möblera om i mitt rum, och höstfixar för fullt. Duntäcket är framplockat, och det börjar kännas rätt mysigt. 

min sommar 2014

 
Detta är bara ett urval av alla mina bilder från sommaren. 
 
Har hunnit med en hel del den här sommaren. Danmark, Österlen, Malmö, jobb, västkusten, Göteborg, festival, surfing, sleepovers, road trips, studentfirande, midsommar, ätit massa goda grejer, cyklat JÄTTE mycket, solat, badat, jobbat lite mer, varit på västkusten lite till, och en massa annat! Ett bra sista sommarlov, som tyvärr har gått alldeles för fort!!

sunday morning

 
Nu - jobb.

hösten

 
Jag är en person som älskar alla årstiderna så himla djupt, på olika sätt. Sommaren är fantastisk och jag saknar redan att dyka i havet från klipporna, men vet ni vad? Snart har vi sommaren framför oss igen! 
 
Men först väntar en lite mörkare period, och varför blunda för den? Trots mörker och dystra dagar så är ju hösten trots allt en av de vackraste tiderna på året. Låt inte hösten påverka ditt humör till det negativa, le, va glad, och njut av allt mysigt som man kan hitta på. När löven faller mot marken känns allt så fridfullt. Att jag sen fyller år i november gör ju hösten ännu roligare för min del. 
 
Så låt dig inte luras av de mörkare årsiderna. Bara för att du har haft en underbar sommar med massa skratt och glada miner, betyder inte det att hösten och vintern kommer bli sämre. Årstider är bara årstider, och månader är bara månader. Det är vad du gör det till som räknas!

fruktsallad


dinner time

 
Yesterday.

dessert

 
Den här regniga söndagen har jag spenderat med mamma, shopping, bakning och tjejfilm med tända ljus i köket. Så mysigt!

the days that have passed

 
Sängen, frukost, plockmat, flowerpower.

beautiful morning

 
Hostade non-stop i en timma inatt, det var den jobbigaste timman på länge. Drack vatten och allt möjligt men det bara fortsatte, höll på att bli galen! Så jäkla irriterande. Gick sen upp tidigt för att åka med mamma till torget. Det kändes som en tidig höst morgon, så himla mysigt. Vi köpte frukostfrallor, fika, blommor, och fisk. Så sen åkte vi hem och åt en god lördagsfrukost. Senare ska jag iväg och titta på Vera när hon spelar saxofon, hon är jätteduktig! Även om den där saxofonen går mig på nerverna ibland... Och ikväll kommer grannarna från gatan bredvid på middag, det vill säga Hilda och hennes familj. Det är min lördag det!
 
Hoppas ni får en härlig dag!

nine west

 
Today´s details.

fjällbacka

 
En dag lämnade vi ön och åkte in till Fjällbacka, så mysigt där!
 

littlesis at burger king


ett skepp kommer lastat med en bildbomb från västkusten

 
Ni kanske har märkt min stora kärlek till västkusten? Framför allt till Bohus-Malmön. Det är någon slags härlig känsla som jag får när jag är där nere som jag blir så glad av. Solnedgångar, den gamla cykeln, båtar, räkor, flip flops, stugan, snäckor, havet, och mina älskade klippor. Att hoppa i havet från klipporna på Bohus-malmön ger mig nästan utomlandskänslor för vattnet är så himla fint där. Vissa badplatser får mig nästan att undra om jag inte befinner mig i Grekland typ... Att slippa all sand är också ett plus! Hörde en konversation mellan en mamma och hennes son en dag när jag låg och solade vid hopptornet som det kallas. Det är stället som är på den sista bilden. Det är lite klurigt att ta sig ner dit till själva "badklipporna" om man inte är van. Så mamman frågade högt "men hur ska vi ta oss ner, finns det ingen stig?", och sonen svarade "mamma, välkommen till västkusten!", haha så sant. I alla fall, det är galet bra där asså, and I love it so much.

vandrande sjukling

 
Mår egentligen inte så bra idag, men tryckte i mig en alvedon och åkte ner på stan med Vera. Åt lunch, shoppade, och hjälpte mamma med handlingen. Imorgon kommer jag förmodligen ligga hemma hela dagen och vila mig ordentligt, så jag blir pigg och kan hitta på något kul de sista dagarna av mitt allra sista sommarlov.

blåbärsmaräng


me and my babe

 
Har varit lite mer aktiv på instagram än vad jag har varit här i bloggen under sommaren, där heter jag ebbakristins
 
Återförenades med Hilda i söndagskväll efter ca 1 månad ifrån varandra! Och igår åkte vi till Ullared. I dag är jag helt slut efter alla intensiva dagar som har varit nu. Fick i alla fall besök av Hilda och Sara i förmiddags som kom med fika. Annars har jag bara slappat, och det var behövligt kan jag säga.
 
Kommer nu säga det som är förbjudet att säga, men idag om exakt en vecka börjar skolan. Visst känns det otroligt surt, men är samtidigt så galet taggad inför sista freaking året (!!!!!!!!!!!!!!!!). Har så mycket att se fram emot. Gillar ju trots allt hösten, och är väll en smula mer vintermänniska än vad jag är sommarmänniska.
 
Men först ska vi njuta av de sista, fina augusti dagarna! Kram på er!

kafferosten

 
En av festivaldagarna tog vi en paus från festivalområdet och hittade ett jätte mysigt café som vi åt middag på.

way out west

 
Vilka dagar säger jag bara! Efter en sista vecka på västkusten så hoppade jag på en buss till Göteborg, där jag mötte upp Elin. Första dagen gick vi på Liseberg, sen väntade två dagar på Way Out West festivalen. Det blev några riktigt bra dagar! Hade så himla kul på Liserbeg, och festivalen var galet bra!! Utöver det så campade vi i Elins husvagn, åkte en himla massa spårvagn, och skrattade mest hela tiden.

RSS 2.0