sunday

 
Lyssnar på härlig musik och försöker välja ut vilka bilder som ska framkallas. Solen skiner och livet är rätt bra.

curly


seventeen

 
Den översta Seventeen fick jag idag tillsammans med en annan amerikansk tidning, en bok, och massa godis i mitt påskägg. Happy reading.
 
 

powerwalk

 
Idag var det en härlig dag, drog på mig träningskläderna och gick ut på en liten powerwalk, första rundan utomhus för i år så det kändes bra. Vädret är soligt, det enda som förstör är blåsten...
 
Har också varit på äggjakt och letat efter påskägg, imorgon blir det påsklunch hos mormor och morfar.
 
Hoppas ni har en bra påskafton!
 

Easter

 
Påsken är väll mysig? Idag har vi målat ägg, påskpyntet är uppe och just nu smaskar jag på ett påskägg från mormor och morfar, tack!
 
Nu har jag äntligen påsklov. Igår kväll jobbade jag och har även jobbat idag. Nu ska jag vila och ha en skön fredag.
 
Puss & kram.

breakfast

 
Yesterday, jordnötssmör, banan och avokado, så gott.

Nike - pink'n black

 
Mina nya fina springskor från Nike.

green


bath

 
Efter en jobbig dag avslutade jag med ett varmt bubbelbad, och en kall dusch efter det. Kan inte bada så länge innan jag blir helt genom varm, haha. Nu har jag tittat på tv och druckit en massa kallt vatten.
 
Imorgon, skärtorsdagen blir det en kort skoldag och lite jobb efter det. Sen är det äntligen påsklov! omg vad tiden flyger.

Malmö

 
Denna helgen har varit så himla bra! Åkte ner till Malmö i fredags med familjen och kusin Saga och hennes familj. Vi har bott i ett jätte fint hus, sovit i värsta stora sängen, tävlat mot långtradare i trafiken, druckigt cola, ätit den äckligaste hamburgaren, shoppat på Emporia, pussat Bieber, hämtat pizzor på knäppaste pizzerian, flugit över farthinder, gått runt i Malmö, spelat pingis, tittat på knasigaste tv-programmen, ätit mer hamburgare, spelat in roliga filmer, lyssnat på bra låtar, skrattat, varit glada, och skrattat lite till. Så himla kul har vi haft, är så tacksam över de fina människorna jag har runt omkring mig, ni är bäst.
Så ägig helg.

pancakes

 
Imorse gjorde jag brunch som bestod av amerikanska pankakor, gott ska det va. Ska göra ett inlägg om helgen sen också, har haft det så bra.
 
De närmsta dagarna består av plugg, skola, jobb, och sen påsklov. Ska bli mysigt med påsk i helgen!

food'2


the way home

 
Just nu sitter vi i bilen på väg hem från Malmö. Vi har ätit hamburgare och nu har Saga och jag kollat på Gossip girl. Vi har haft en jätte bra helg. Bloggar mer när vi kommer hem!
 
Kram

Food'1


Mat från arkivet, del 1.
 

Att fota mat är himla kul, och under de 365 dagarna varje år så äter man ju alltid något varje dag, vilket blir en hel del matbilder.

update

 
 
Två bilder från arkivet.
 
Har varit usel med bloggningen de senaste dagarna, grejen är att jag inte hinner fota och en blogg utan bilder tycker jag själv inte är så vidare rolig att läsa... Men ska bli bättre, borde egentligen planera plugget lite bättre så jag inte behöver sitta hela kvällarna. Hilda ringer i alla fall och muntrar upp mig ibland när hon har hittat ett roligt youtube klipp, vad vore mitt liv utan henne alltså?
 
Idag har jag i alla fall skypat med mina små kusiner, Viktor och min alldelles nyfödda lilla kusin Henry. Så gulliga! Även där märker man hur fort tiden går, nyss var det Viktor som var nyfödd och nu är han i den roligaste åldern när dom springer runt och pratar och gosar hela tiden.
 
Imorgon ska jag träffa Hildis och på fredag åker jag, familj + kusiner till Malmö!
 
Puss o kram.
 

feel good video


sis

 
Yesterday, jag och Vera.
 
Idag har jag vinkat hejdå till våra vänner, gått promenad, fikat, jobbat, gått lite till, tittat på familje filmer, och nu har jag myst med min lillasyster.
 
Imorgon ska jag hem till min pingla Elin, vi har sovmorgon till 13.30 så det känns rätt bra.
 
På fredag åker jag, familjen + Saga, Jens och Åsa till Malmö! Ska bli så kul och jag är så taggad och glad för detta.
 
Puss.

first course

 
Fotade bara en liten del av kvällens förrätt.
 
Mammas och pappas bästa kompisar har rest hit idag. Det har varit en jätte mysig kväll med god mat och mycket skratt. Har tittat på film och spelat spel med några jätte söta barn och njuter av att se alla så glada.
Så fin kväll. Nu ska jag gå och vara lite social igen.
 
Kram.
 

baby it's cold outside


fredagen

 
Igår gick jag till gymmet med Ebba efter skolan. När jag kom hem blev det god middag och sen gick jag och Hilda ut på en kall promenad. Hunden Assar, och kameran fick också följa med. Stackars Assar som frös så att han skakade. Mer bilder från igår kommer nog senare.
 
Idag är det full fart. I eftermiddag får vi gäster på besök som även ska stanna över natten. Så idag ska det städas och bäddas. Nu ska jag leta efter goda frukost alternativ, måste börja äta bättre frukost, men jag är ingen frukost människa...
 
Vi hörs senare, ha en fin lördag.

inspo


lunch

 
Lagade detta idag.
 
Bowlingen var kul, var faktiskt ganska bra idag, hehe. Nu ska jag snart träffa Ebba en sväng, sen ska jag mysa framför lite serier.

ledighet

 
Idag är jag ledig, gjorde god frukost åt mig och pappa imorse, har tagit en lång dusch, planerat nya arbetstider inför våren, och nu ska jag laga god lunch. I eftermiddag ska familjen åka och bowla, trevligt. Sen måste jag sätta huvudet i juridik boken.
 
Ha en bra tisdag.

july


monday

 
Måndag, måndag och jag har varit i skolan. Nu ska jag mysa med mina föräldrar i soffan framför några bra tv-program. Sen ska jag bädda ner mig i min säng och hoppa in i Gossip girl världen igen. Imorgon är jag ledig, happiness.
 
Puss.

sunday

 
Idag blev det blommigt.
 
Har inte hunnit blogga på ett tag nu... Men igår var det mello-lördag! Idag har vi varit på middag hos farmor med kusinerna, trevligt som alltid.
 
Ny vecka, nya tag och på tisdag är det en ledig dag, äntligen.
 
 

namnsdag

 
 
Blir en del instagram bilder ibland när man inte hinner ta fram kameran, glöm inte att ni kan följa mig på instagram där jag heter ebbakristins.
 
Idag när jag kom ner till frukosten så stod det ett gulligt litet packet till mig på bordet. Hade helt glömt bort att jag hade namnsdag idag. Det är ju faktiskt EBBA-dagen idag!
 
Har tillbringat min eftermiddag hos Hilda, försökte plugga, slutade med Ebba & Hilda i ett nötskal som spelade in knäppa videos istället. Så roligt är det.
 
Nu ska jag stress läsa en engelska bok. Imorgon ska jag träffa kusinvittamin innan skolan. Efter skolan blir det spinning.
 
PUSS.

hamburgers

 
Tisdagen blev överraskande bra den med. Fler inställda lektioner, härlig eftermiddag med Hilda som bestod av en mysig fika på stan och jobb, super härligt vårvärder, och dagen avslutades nu med hamburgare och topmodel tittande med mamma.
 
Hoppas ni mår bra! Kram.
 

monday

 
 
Idag blev måndagen lite extra bra när man blev bjuden på chokladbollar av Hilda och Sara, en inställd lektion, och ingen idrott. Har lämnat de två goa tjejerna nu och ska fortsätta med lite plugg innan måndagens tv-kväll börjar.
 
Denna veckan är det mycket som händer, men det är positivt.
Ajöss och goodbye.

sunday

 
Nu börjar söndagens plugg, och läsning i en engelsk bok. Ikväll blir det mys med pizza och grejer.
Söndagar är rätt härliga.

DKNY

 
Ny till samlingen. Älskar dessa dofter.
 
Klarade av dealen med mamma om att inte äta godis och massa onyttigheter på två månader, och här har jag nu min belöning.

girly


green

 
Mamma gjorde jätte goda, små, gröna maränger idag.

kär


mary-kate & ashley

 
Alltså detta tvillingparet dödar mig ibland. Så sjukt snygga och vackra och tillsammans blir dom oslagbara. Har alltid gillat dom, och jag älskar deras filmer! Har en hel box, hahaha. Så härliga.

work out

 
Tränade lite imorse, blev crosstrainer och lite boxning. Boxningen är faktiskt kul, vissa saker påminner lite om ju-jutsun så det är kul att hålla det lite vid "liv".
 
Lördagen har varit slapp och skön. Ikväll får vi gäster, och sen blir det lite melodifestival tittande.
 
Kram.

Bieber fever

 
Dagen till ära kommer här några härliga Justin klipp. Killen med talang, det stora hjärtat, roliga humorn, finaste leendet, härliga personligheten, TO HOT TO HANDLE.
 
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN.

RSS 2.0